Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjemnek nincs kedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjemnek nincs kedve sexelni csak nagyon ritkan, ilyen tipus ö. Mit tegyek hogy kibírjam igy az életet?

Figyelt kérdés

Általaban talal vmi kifogast amiert nincs kedve. Az esetek 90% álmos es faradt, a többi altalban olyan hogy: ezelőtt 2napja majdnem kiabáltál -nem is volt semmi ilyen) stb.

Maskulonben gyanitom vmi hormonproblémája van mert nem kivan. Mas csajjal sosem ir, tehat nem csal meg.

(Engem folyton korulugrálnak a ferfiak mert nagyon jol nézek ki)

2018. jan. 27. 23:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
Ez kuka. Szüleim házassága a szex miatt ment tökre. Sok baj forrása, ha nem stimmeltek úgy. Nem csak állandó feszültségforrás, de az egyik oldalon a kielégületlenség a másik oldalon a teljesítmény kényszer áll. Megoldani akkor lehetne, ha mindketten vevők lennétek arra, hogy megoldjátok: kommunikáció (ki mit szeret, hogyan, miért úgy, bakancslisták, stb) doki, mert lehet hormon gond vagy túl sok stressz. És nem mellékesen ahol nem stimmel a szex, ott elviekben más sem. Mikor voltatok utoljára kettesben romantikázni? Még mindig fel tudsz rá nézni mint férfira és ő is rád mint nőre?
2018. jan. 28. 08:19
 12/36 anonim ***** válasza:
91%

53% talán végre rájöhetnél már, hogy nincs olyan hogy "nők". A nők jelentős részének a szex egy kapcsolatban alapvető fontosságú. Egy kapcsolat elején szokott aggasztó lenni, hogy egy férfi vajon "csak" azt akarja-e tőlünk, vagy emberként is értékesnek tart, mert sok férfi (és nem kollektíve a férfiak, de sokan) hazudik mindent csak bejusson a bugyinkba.

Jól el vagyunk férfi nélkül is sokáig. Ha valami történik, akkor van hogy a vágyunk lecsökken (gyermekszülés, halál eset, ha meghízunk és utáljuk magunkat stb)

De egy kapcsolatban nagyon-nagyon fontos a szex és szerintem mindkét fél így van ezzel. Ha fokozatosan elkezd kihűlni, akkor ott gondok vannak.

2018. jan. 28. 09:36
 13/36 anonim ***** válasza:
72%
Pontosan 12-es, igaz. Bizony mindkét félnek fontos, hogy mi az igénye, ha ez nem teljesül, akkor beszélgetéssel csak ki derül ki mit akar. Ha ezek nem egyeznek érdemes továbblépni, mert minek egy kielégületlen kapcsolatban maradni?
2018. jan. 28. 12:04
 14/36 anonim ***** válasza:
31%

Változtassátok magatokat a másik irányába.

"ilyen típus" Az ilyenek miatt vannak akik 12-14 életet leélnek, csak itt.

2018. jan. 28. 12:55
 15/36 anonim ***** válasza:
68%

Miért nem válsz el?!

Én hasonló heyzetben 2 év után megmondtam, hogy hagyjuk egymást.

Nm vagyok szexmániás de az hogy heti 1x szeretkezzünk, na neee!

2018. jan. 28. 17:04
 16/36 A kérdező kommentje:
Es heti 2x sex az megfelelő? Nekem nagyon nem.
2018. jan. 28. 18:04
 17/36 anonim ***** válasza:
44%
#12, én csak azt írtam, amit tapasztalok, hogy a nők döntő többsége úgy áll a szexhez, mintha valami középkori kínzókamra volna. És akkor megy a nagy csodálkozás, hogy miért járnak a férfiak prostihoz...
2018. jan. 28. 18:15
 18/36 anonim ***** válasza:
56%
Minek mentél hozzá?
2018. jan. 28. 19:21
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó esélyként kérdezd meg, hogy ő mit javasol, hogyan elégítsd ki a szexuális igényeidet?

De ne az legyen már az életcélod, hogy kibírd a halálodig!

2018. jan. 31. 13:49
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
Puha ajkú.
2018. febr. 2. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!