Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket mondjak az ágyban a férjemnek, ami izgatóan hát?
Semmi olyat ne mondj, amit kínosnak érzel. Ha nem szoktál csúnya szavakat használni, akkor most se lesz természetes, ne erőltesd.
Mondd ki azt, amire vágysz, ez mindig beválik.
"Ott jó, erősebben, de jó érzés, abba ne hagyd, mélyebben, harapj bele, szorítsd erősebben, csináljuk hátulról, milyen forró a bőröd, nézz a szemembe közben, imádom a hasad...."
Nagyon sok izgató dolgot lehet mondani csúnya szavak nélkül is.
Esetleg tudtok úgy gyakorolni, hogy írásban flörtöltök. Kitapasztalod, mire vágyik, mik azok, amik inkább cikisek voltak (itt még lehet rajta röhögni), és élesben már nem érzed olyan kínosnak, hogy ilyeneket mondasz.
az a baj ezeket a dolgokat még arc nélkül is gáz leírni, mint "tutorial" :D
ő miket szokott mondani? szerinted mondana dolgokat, ha te is belekezdenél? :)
24F
"Drágám, ma délután megpadkáztam az alufelnit"
Amúgy nem hiszem, hogy innen szedett konzervszövegekkel kéne próbálkoznod, te ismered a férjed, neked kéne tudnod, mi hat rá izgatóan, és mi az, ami mondjuk pont ellenkezőleg.
Egyszer voltam egy nővel, aki ilyeneket dumált dugás közben, hogy "b***szd szét a pinám" és hasonlók, hát ez nekem már nagyon alpári szint volt, nem volt izgató.
De biztos van, akit ez felizgat.
Egy másik sztori, amikor a nő ilyent benyögött előjáték közben, hogy "imádom a kukid", addig is tartott a történet, hát b***zmeg, óvodások hívják kukinak a farkat, nem felnőttek, k***rva gáz volt.
A lényeg, hogy add tudtára, hogy mennyire jól esik, amikor megdug, mennyire kívánod, mennyire imádod leszopni, stb., de hogy ezt pontosan milyen szavakkal, arra nincs recept.
Kezdetnek az is eleg: szeretnem ha nagyon kemenyen megdugnal. Vagy szex kozbe: annyira jo a farkad!
Nem tudom mennyire nem szoktal ilyeneket mondani, ha semennyire, ezek kezdetnek jo
22L
Ha szeretned irhatsz privit es trecselherunk errol.
No vagyok nem valami kielerlen hapek
Hát az én férjem se hall se lát szex közben,a levegővel is küzködik pedig nem hájas....Nem épp a "családi nagy beszélgetések" ideje az adott pillanat:)
Egy úri hölgy meg teli szájjal nem beszél...-maradjunk ennyiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!