Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Új arcát fedeztem fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új arcát fedeztem fel a férjemnek, ez a kapcsolat végét jelenti?

Figyelt kérdés

Férjem az egészségügyben dolgozik. Folyton hallottam tőle az évek alatt, hogy az egészségügyben mindenki mindenkivel intim viszonyt folytat, meg hogy neki is az összes kollégájának több nője is van különböző kórházakban stb.

Előttem eddig úgy tűnt, a kapcsolatunk ideális. Nagy szerelmet éltünk meg együtt. Sokat küzdöttünk már együtt, nehezen értük el, ahol most tartunk, építkezés, gyerekek felnevelése stb. Mindig mondta, hogy milyen büszke rám, mert csinos, jó nő vagyok és el sem hitte magáról sosem, hogy ilyen feleség jut neki. Szeretem őt a mai napig. Most nyugalmunk lehetne. Erre jött ma az arcul csapás...

Soha nem néztem bele a levelezéseibe, az üzeneteibe, de most valahogy hetek óta fura érzésem van, ő is kicsit más velem szemben, olyan szórakozottabb meg kicsit közömbösebb.... Hát ma be kellett valamiért kapcsolnom a számítógépét, a kisördög megnézette velem az üzeneteit. 3 számomra idegen nővel cicázik, az írásokból úgy tűnik, kórházi ápolónők lehetnek vagy ilyesmi.... Mennek a szmájlik, jó reggeltek, majd hívlak, meglátogatlak majd meg hasonló üzenetek. Engem ez teljesen leforrázott.

Mi a véleményetek erről? Ő teljes mértékig tisztában van azzal, hogy ha kiderülne egy félrelépése, azonnal válnék, nem tudnék vele tovább együtt élni. De ha nincs megcsalás, mi értelme elkéregetnie ezektől a nőktől a telefonszámukat? Mert ma munkához nem kell.... Tehát feltételezem, hogy megcsalás is van, és lehet, hogy mindig is csinálta... Vagy csak amióta fura érzéseim vannak....

Vagy én túldramatizálom a dolgot? És sosem flörtölök, kerülöm a félreérthető szitukat minden pasival, mert férjem van.... Számomra ez nem fér bele. Hogy kellene ezt lereagálnom szerintetek?

Köszönöm előre is!

2016. nov. 19. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Valas. Nekem az ilyen szintu flortolgetes se ferne bele, nem varnek a konkret megcsalasra.
2016. nov. 19. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Hmmm....kisördög mi? :). Menni fog a savazás az tutí, tőle is meg fogod ezt kapni, arra viszont emlékeztetek/emlékeztesd, hogy amit ő csinál sem korrekt dolog ha kiderül, ha nem. Nyomtass és szembesíts ha már így alakult a dolog. Aztán beszéljétek ezt át normálisan, illetve tegyétek amit tennetek kell/akartok.

30/f

2016. nov. 19. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Ez egyértelmű flörtölgetés, és ha ennek nem lesz vége, akkor már csak egy lépés a megcsalás.

Sajnálom, hogy ezt teszi veled a férjed.

Még ha szembesíted is vele, nincs rá garancia hogy nem folytatja tovább.

Minden esetre jobb fényt deríteni erre előtte is, mert most spec teljesen hülyének néz téged.

2016. nov. 19. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ezt csak te erzed h mennyi fer bele es mennyire nezheto el ilyesmi a ti esetetekben,meg tudnad-e bocsatani,ha kiderulne,igenis ez megy az egeszsegugyben.Melrose place.Ha orvosfeleseg lennek es nagyon szeretnem,talan a struccpolitikat latnam megoldasnak.
2016. nov. 19. 19:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem megy a struccpolitika. Ha ez így marad, tudom, hogy lelkileg annyira meg fog viselni hogy bele fogok betegedni. Lelkis, érzékeny típus vagyok és mindig a legmesszebbmenőkig korrekt, őszinte voltam vele. Ő mondta többször, hogy tűzbe tenné értem a kezét. De ez mindegy is....
2016. nov. 19. 19:40
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarlak elkeseríteni (27 éves házasság áll mögöttem), de ilyenek akkor vannak egy kapcsolatban, ha nincs minden rendben. Lehet csak annyi az egész, hogy szórakozik, de mindenképpen jelzés értéke van. Talán érdemes lenne egy őszinte beszélgetéssel kideríteni, mi ennek az oka, ki mire vágyik, és lehet változtatni, felpezsdíteni a házasságot, kizökkenni a napi rutinból.
2016. nov. 19. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
"építkezés, gyerekek felnevelése stb." Eszerint régota együtt vagytok. Hány éve? Szerintem nem kellene megcsalásra kifuttatni a gondolatmenetedet mindenképpen. Néha nagyon kell nekem is, hogy érezzem, még tudnék hoditani, még férfiszámba vesznek a nöismeröseim, de ennyi a határ. Se szex, se érzelmek, még tüzzel játéknak sem mondanám. Inkább egy pici csintalankodás, nyelvöltögetés a munkahelyi robotnak, az otthoni kényelemnek. Természetesen tisztázd a dolgokat, de ne elölegezd meg a megcsalt, megalázott, megsértett asszony szerepet. (Én neked szoritok!!!! de el ne szurd!)
2016. nov. 19. 21:05
 8/12 A kérdező kommentje:

=-es, ledöbbent,férfiként amit írtál:) Elismerésem az értékrendedért :)

15 éve vagyunk együtt és mindkettőnknek második házassága ez.

Nem éreztetek semmit most vele, de figyelek a jelekre és magamra is. Kicsit megpróbálok magamon is változtatni...

Köszönöm, hogy szorítasz :)

2016. nov. 19. 21:19
 9/12 A kérdező kommentje:
7-esnek ment!
2016. nov. 19. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
20%

Jeezus, es most oszinten mi a baj azzal h flortol es szmajlikat kuldozget?:-)))

Komolyan, hihetetlen h mar ez is valook. En is flortolok a munkahelyemen pedig boldog hazassagban elek a ferjemmel, o is flortol eszunk agaban sincs megcsalni egymast, de a hazassag nem egy borton ahol mar hulyeskedni sem lehet.

Anyu orvos, meg csak nem is flortolos fajta a vilag legnormalisabb noje, megis amikor bemegyek mindig nevetgelnek a kollegakkal, artatlan flortok repkednek mindenkinek mindenkitol....most akkor az ossze valjon el es dobja el a tobb mint 35 eves hazassagat, vagy megis mi?:-))))))

Mondjuk nyilvan mas h a szuleim nem feszbukoznak, igy nincsenek szmajlik, ami aztan mindennek a teteje lenne.

2016. nov. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!