Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak körülbelül hány évesen gondolják úgy, hogy "megértek" a házasságra? Többségük 25 évesen még nem akar oltár elé vonulni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 20:19
2/20 Heart of Darkness válasza:
Ha tehettem volna én már 21 vagy 22 évesen megházasodtam volna.
3/20 anonim válasza:
Én mikor akarok házasodni megmondom neked SOHA
4/20 anonim válasza:
többség?többséggel akarsz összeházasodni?
5/20 anonim válasza:
Én mikor akarok házasodni megmondom neked SOHA
de nem is veled akar összejönnia kérdező,sőt,veled senki,mert egy durcás hisztis hü.lyegyerek vagy
7/20 anonim válasza:
Van aki soha, van aki már 20-21 évesen. Van aki 30 fölött tudja elképzelni.
Teljesen egyéni.
Nem lehet átlagolni, de ha mégis kellene, akkor szerintem 26-28 körül vannak a legtöbben, amikor már készen állnak rá.
9/20 anonim válasza:
Ez attol fugg mikor talalkozokegy lannyal aki felebreszti bennem az erzest:)
25F
10/20 anonim válasza:
Miért akarna a férfiak többsége megházasodni?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!