Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te büszke vagy arra, h házas vagy?
Valamint máshogy nézel emberekre, ha megtudod, h házasok?
Érdekes véleményeket hallottam a környezetemben ezért érdekel
Mi jövőre házasodunk.
Inkább úgy mondanám: más kapcsolati helyzetét lexarom, az házas, aki akar, meg aki nem, nekem mindegy
Nem arra vagyok büszke, hogy huhuh, én 23 évesen már feleség vagyok, és huhuh itt még néhány 30 évesnek még párkapcsolata sem volt.
Én arra vagyok büszke, hogy a párom szeretne engem feleségéül venni, én pedig szeretnék a felesége lenni. Minden féle kompromisszumok nélkül vagyunk együtt, és érezzük jól magunkat ebben a kapcsolatban. Büszke vagyok rá hogy a társa lehetek, büszkén fogok állni a diplomaosztóján, hogy igen, ez az én macim! És én az ő felesége vagyok, pedig bárkit választhatna
22L
Büszke nem, de boldog igen.
Büszke maximum egyedül arra, hogy teljesen önerőből sikerült finanszíroznunk az esküvőt. Igaz, évekig gyűjtöttünk, de megérte, mivel pont olyan lett, amilyet szerettünk volna.
23N
Miért kéne büszkének lennem rá?
Házasságban élő nőkre meg úgy nézek, mint potenciális szexpartnerre.
Mi a párommal ma lettünk 29 éves házasok, ennek örülök, de extra büszke nem vagyok rá. Egyszerüen nekünk a házasság hozzátartozott a kapcsolat elmélyüléséhez, de számomra semmivel sem negatívabb az a pár, aki "csak" együtt él házasság nélkül.
Amire valamennyire "büszke" vagyok, az az, hogy még am is szerelmesek vagyunk egymásba és hogy meg tudtuk örizni ezt az érzést. Persze a büszkeség itt sem egészesen a megfelelö kifejezés, csak valamennyire közelíti azt, amire kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!