Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nőként, 15 év háuasság, 2 gyerek után belefásultam a kapcsolatomba. Szeretem a férjem, de befőttként élünk. Nem akar változtatni, neki így jó. Elválnék, de a gyerekeknek ez nem tenne jót. Próbálok bulizni a barátnőkkel, kikapcsolódni...de a mindennapok nagyon szürkék. Nincs társam ( úgy érzem) nem érzem magam nőnek mellette.

Fogalmam nincs mit tegyek, hogy NE vágyjak a szerelemre.

2017. szept. 27. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

8as dugjon fel valamit magának.. :D Nem értem miért a nőt kell mindig okolni mikor le írta mindent meg tett és a férj nem akar változni..

Van amikor a pasi fordul meg ugyanígy ÉS a nő akkor mit tud tenni SEMMIT

nálunk is apám hagyta el anyámat összetett dolog.... és nem happy end

2017. szept. 29. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó, hát akkor váljon el, aztán várja a csodát.

Elvégre egy 40 év körüli, elvált nő, két gyerekkel baromi kelendő. Szó sincs arról, hogy mindennap küzd a megélhetésért, mert el kell tartania két gyerekét egyedül. Á, dehogy! Elvégre ő NŐ, akinek jár a buli, a szex, a randizgatás. Majd amíg zúz valami koncerten a 20 éves csibék között, addig a két gyerek elvan otthon. Nehogymá' elsősorban anya legyen! Irgumburgum.

Márpedig az a qurva nagy helyzet, hogy anya marad, akinek egy laza három órás randihoz négy-öt órára bébiszitter kell, és szülőire jár meg minden héten ötször indít nagymosást.

2017. szept. 29. 17:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon édesek vagytok😀 aki nekem esik az is, aki "véd" az is.

Az igazság az, hogy jól nézek ki a koromhoz kèpest, adok magamra...a férjem nem. Azt hiszi, hogy pènzzel minden megoldható. Nem! Amikor a külvilágtól folyton pozitív visszajelzést kapsz, de otthon 'csak' anyának néznek...azt senki ne mondja, hogy teljes élet.

Miért kell besavanyodni, nem nőnek lenni? Én azt sugallom a gyerekek felé, hogy 40 felé sem kell nyugodtan hátradőlni, felkötni a fejkendőt. Még van tizenvalahány évem a jó nő korszakból. Persze, hogy élni akarok. Üljön a seggén, akinek akkora nagy van. Az én életem érzelmei a gyerekeim, de fő művem én magam vagyok. Mert a gyerekek kirepülnek és én magammal kell, hogy tovább éljek-összhangban.

Majd felrázom a férjem...valahogyan.

2017. szept. 30. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Helyes, szurkolok neked! :) 8-as voltam! :)
2017. okt. 1. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!