Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek a mai generációnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai generációnak van értelme, ha házasságot köt vagy nem igazán?

Figyelt kérdés

2017. szept. 15. 23:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
3%
Jól ismerem a szerelmet, de annak nincs köze a házassághoz. Pontosabban nem szabad hogy köze legyen hozzá. Legnagyobb butaság szerelemből házasodni, mert amikor az ember felébred agyhalott állapotából, akkor jön csak rá - mint ahogy az mondjuk a Másnaposok c. filmben is volt -, hogy mekkora ostobaságot és igen nehezen visszafordítható dolgott művelt. A szerelmet hagyni kell magától lecsengeni, hagyni kell kifutnia magát, ami előbb-utóbb így is, úgy is bekövetkezik, és utána hálát adni hogy bódult állapotodban nem cs.szted el az életed...
2017. szept. 16. 09:38
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Sajnalak komolyan
2017. szept. 16. 10:36
 13/25 anonim ***** válasza:
2%
A házasság célja a gyermeknemzés. Ha gyereket akarnak, jobb házasodni. Ha nem, akkor meg eldöntik, hogy fontos-e annyira a kapcsolatuk, hogy vagyonközösségbe lépjenek, mert a házasság első sorban ez.
2017. szept. 16. 11:19
 14/25 anonim ***** válasza:
17%
No igen, én is előbb-utóbb szeretnék gyereket, legalább egy utódom legyen, de ezért senkivel sem akarok összeházasodni és vagyonközösségre lépni. Sőt még a gyerek anyjával sem kívánnék egy fedél alatt lakni, bárki legyen az. A nők amikor gyerekük lesz egy metamorfózison esnek át és kedves lánykából anyatigrissé válnak, ami rendkívül hasznos a gyerek védelme és felnevelése szempontjából. Én is ilyet kívánnék a gyerekemnek, de az anyjával viszont már nem szeretnék együtt élni, mint nő már nem kellene. Komoly ellentmondás, amit nem hiszem hogy fel lehet oldani. Erre a problémára jöhet rá rengeteg férfi, amikor megszületik a gyerek, és ezért is van annyi válás a gyerek megszületése után...
2017. szept. 16. 11:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#14-es,szerintem így ne akarj gyereket. Ezzel a konstrukcióval az összes szereplő csak veszítene. Értem, hogy nem vagy házasságpárti, ez egy szubjektív dolog, senkinek nem ártasz vele. De gyereket tudatosan úgy vállalni, hogy tudod, hogy nem akarsz résztvenni a mindennapjaiban őrült nagy önzőségre és felelőtlenségre vall.
2017. szept. 16. 11:57
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

Inkább jelképesen van értelme. Papír nélkül is megtehetsz bármit, amit akarsz, de mégis olyan szép dolog férjedként vagy feleségedként hivatkozni valakire. :) Sokkal komolyabb, mintha azt mondanád, hogy hát igen, ő a barátom/barátnőm.

Egyébként minden ilyen kifejezésbe bele tudnak kötni az emberek, pl. barát - olyan, mintha csak egy barát lenne, vagy ha azt mondod, hogy a párod, akkor rávágják, hogy az a zokninak van. Na, ezért egyben még felüdülés is lesz, amikor majd azt mondhatom, hogy vőlegényem/férjem.

21/L

2017. szept. 16. 13:06
 17/25 anonim ***** válasza:
16%
Nőknek nagyon megéri, de a férfiak csak veszítenek vele.
2017. szept. 16. 23:00
 18/25 anonim ***** válasza:

Ez adott emberek és a pàrok hozzààllàsàtól függ. 100 éve is voltak akik orrba szàjba félrekeféltek a hàzassàgukban, és manapsàg is vannak akik békében, boldogan, hűségben élik az èletüket a hàzastàrsukkal. Minden attól függ, hogy az adott emberek, pàrok hogyan àllnak hozzà, hogyan viszonyulnak a pàrjukhoz, és a neki tett ígérethez.

Régen is voltak akik nem vették komolyan az esküt és most is. Nem új dolog a hűtlenség, a kommunikàciós problémàk, és az, hogy sokan elég önismerettel sem rendelkeznek , azt se tudjàk mit kit akarnak, magukat és a sajàt igényeiket sem ismerik eléggé, plàne nem ismerik meg igazàn a partnerüket. És ha valaki így hàzasodik, az vàlni is fog, vagy leél valakivel boldogtalanul egy életet.

2017. szept. 17. 21:33
 19/25 anonim ***** válasza:
A mai embereket elnézve... Még párjuk sincs meg egy rozsdás bicajuk sem, de már írják a házassági szerződést annak a mocskos k...-nak / f....-nak, nincs olyan hogy MI, hanem csak TE meg ÉN és még sorohatnám. Sajnos egyre kevesebb embernek való.
2017. szept. 18. 08:54
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha az értelmet te a praktikus, anyagi/társadalmi hasznot hozó dolgokban látod, nem igazán... max. biztosabban le van szögezve az anyagi felosztás "szakítás" esetén és biztosítvfa van mindig az, hogy pl. egy baleset esetén dönts a párod felől, helyett, kórházba beengednek (sztem talán élettársi kapcsolatnál is, de amilyen gyakran ez változik).

Viszont annak, aki hisz benne, érzelmileg értelmes dolog (nekem pl. az... nekem fontos, hogy van egy ceremónia, ahol kijelentem, hogy a párommal szeretném összekötni az életem). Akinek semmi pluszt nem ad, annak nem érdemes megházasodnia, tény és való.

2017. szept. 18. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!