Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságnak komolyan mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságnak komolyan mi értelme van?

Figyelt kérdés

Csak a mostani választáshoz tudom hasonlítani... hatalmas herce-hurca, és mi történik??? Pont ugyanaz, mintha érvényes lett volna a választás, vagy egyáltalán nem lett volna választás. Akkor meg minek az egész?

Jó elb#szni százezreket egy bulira meg pár papírra?? Ha buli és papírok nélkül pontosan ugyanaz történik, mint velük?

Felesleges!

2016. okt. 9. 23:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Aki nem látta át a szavazás lényegét az egy esküvőjét sem fogja.
2016. okt. 9. 23:50
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
#1-pontosan.
2016. okt. 10. 00:23
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

Értelen vagy még kedves kérdező...de nagyon nagyon nagyon...

Ha úgy érzed majd, hogy megtaláltad azt a személyt, (NŐT) akivel szexen kívül is minden rendben, megfelelő társad a mindenapjaidban, akinek a közelsége elengedhetetlen számodra és szeretnéd, hogy míg élsz ez így legyen hozzákötöd az életed, illetve ő a tiédhez.

Ez egy fontos elhatározásnak kéne lennie. Azonban egyre kevésbé az...a kapcsolatok emberi butaság végett kihülnek, szétesnek.

Hiszen a hűség nem érzés, hanem dömtés kérdésecsupán.

A biblia úgy tartja, hogy mikor az ÚR megteremtette a nőt, Ádám bordájából, akkor egy seb keletkezett. A házasság azt szimbolizálja, hogy ami eredetileg egyvolt az visszatér ugyan oda...a seb bezárul, ha megtalálod a megfelelő nőt, aki párod lesz.

2016. okt. 10. 01:03
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Én is azt az elvet vallom,hogy papírok nélkül is lehet boldog két ember egymással.
2016. okt. 10. 06:22
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Igazából lehet. Az esküvő Isten és ember előtt tett ünnepélyes tanutétel kellene legyen. Az a baj vele, hogy a hangsúly a papíron meg a rongyrázáson van nem az ESKÜvőn. Valszeg ezért megy tönkre ennyi házasság, mert sajnos a gdp többet ér az adott szónál. Szánalmas :/
2016. okt. 10. 06:35
 6/17 anonim ***** válasza:
60%
Akkor, nem éltél még együtt, hosszabb távon senkivel. Rettenetes macera bármit elintézni házasság nélkül. Mi, a meghatalmazások, elutasítások végett házasodtunk. Amelyikünk ráért, az intézte volna a dolgokat, de minden hol falak. Semmi herce-hurca. Két tanú és le van tudva.
2016. okt. 10. 07:56
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Most ez egy álcázott politikai kérdés akar lenni? Mert elég szarul csinálod.
2016. okt. 10. 08:51
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Neked az. Nekem meg van értelme, mert nekem pluszt ad spirituálisan az, hogy kimondom hivatalosan is egy ceremónia keretében, hogy a másikkal akarom összekötni az életem. Plusz: A HÁZASSÁGKÖTÉS NEM EGYENLŐ A LAGZIVAL! A lagzi az a szeretteknek egy ráadás, de én a magam részéről el is hagynám, ha nem lenne utána botrány belőle a családban. Így is kevesebbet fogok rákölteni, mint az átlag menyasszony. Nekem nem a hacacáré meg a rongyrázás a lényeg, és a papír NEM kerül milliós tételbe.
2016. okt. 10. 09:31
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

Egyrészt jogilag is vannak előnyei.

Másrészt ez egy megerősítése, egyfajta felvállalt és kimondott elkötelezettség, ami ezáltal tud adni egy plusz tartóoszlopot a kapcsolatnak.

Ráadásul egy nagyon emlékezetes közös esemény, "ünnep", márpedig egy jól működő kapcsolatnak szüksége van a saját "ünnepeire" a hétköznapok között.

Mondom ezt úgy, hogy én személy szerint valószínűleg teljesen jól ellennék esküvő nélkül is - de én alapból egy elég racionális beállítottságú ember vagyok, abba viszont nem olyan nehéz belegondolni, hogy az emberek többsége nem ilyen, és hogy számukra ez miért tud fontos lenni.

Beállítottságtól függetlenül, minimális érzelmi intelligencia kérdése csak, hogy ezt azért az ember magától megértse.

2016. okt. 10. 09:45
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
Hány ilyen kérdést tesztek még fel? Csöppet unalmas. Volt már ilyen, olvasgasd azt. A többieknek is azt mondom, hogy az ilyen kérdésekre válaszolni is kár. Nemrég olvastam egy jó mondást: Aki nem akar érteni annak ne magyarázz. Felesleges bármit is írni, vagy nem fogja fel, vagy nem érdekli vagy csak csinálja a feszkót
2016. okt. 10. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!