Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti vasaljátok a férjtek pólóit? Ha igen, miért?
Én ilyen mindent vasalós típus vagyok, most készülök összeköltözni a párommal. Szerinte a vasalás hülyeség, én meg mondtam neki, hogy jobb lesz, ha megszokja, hogy vasalt ruhákban fog járni. Tiszta égő a vasalatlan ruha. :/
(Lehet lepontozni, akkor is igénytelen.)
Akkor vasalja ki ő.
Én megmondtam a páromnak már összeköltözéskor, hogy nem vasalok, mindenki a sajátját (nekem nincs gyűrődős cuccom).
6 évig még az alsógatyákat! is vaslnom kellett a hülye rendmániás mostohaanyám "parancsára", úgyhogy én az életben nem akarok többé vasalót látni.
#25 Az idősebb generációk körében van egy ilyen, hogy az alsóneműt azért jó vasalni, mert a forró vasaló elpusztítja azon bacikat, amik esetleg a mosásnál megmaradtak.
Hogy van-e igazságalapja, nem tudom, de az én nagyim is ezzel magyarázta, hogy alsónadrágot, bugyit is vasalgatott. :)
Mondjuk ő szeretett is vasalni, ez volt a délutáni programja rendszeresen, tévézés közben. :)
Nem.
1. Miért csak nekem kellene?
2. Ő sem akarja.
3. Nincs vasalónk.
Igen, ami olyan anyagból van, azokat kivasalom. Sajnos a pólóinak a 90%-a olyan anyagból van, hogy ha nem vasalom, úgy néz ki, mintha a kutya szájából rángatták volna ki.
De fel van osztva, hogy ki milyen házimunkát csinál, ami változik is néha attól függően, kinek van épp több ideje. A vasalás az épp az én feladatom. De többnyire a mosást és a teregetést meg ő csinálja.
incs vasalónk
fogasra teszem a ruhakat mosás utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!