Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne a férjetekről?
A szituáció:
15 éve éltek házasságban, amire többen irigyek, mert szépen éltek, soha egy hangos szó nincs, van két szép gyereketek, anyagi jólétben éltek és a szexuális életetek is rendben van, a férjetek nyitott és kezdeményező, nem hímsoviniszta, aki szerint a nőnek ne legyenek vágyai.
És most jön a fekete leves:
A 15 éves házasság alatt kb 150 nő telefonszámát kérte el, szórakozásból, hogy legyezgesse a saját hiúságát.
Történni viszont nem történt semmi, soha.
Tegyük fel, hogy ebben 100%-ban meg lennétek győződve, mert van rá hiteles "bizonyítek".
Mit szólnátok hozzá?
Hogy hogy lehettem ilyen vak, hogy kattant a férjem.
Pontozzatok le, de én már ettől elhagynám. Mert fordítva: én ilyen nem tennék.
De valahol magamat hibáztatnám, mert jó emberismerőnek érzem magam, és ilyet nem látni valakiben, ultragáz lenne számomra.
Ha csak a hiúságát legyezgette és lenne rá valóban bizonyíték, hogy nem történt ezen kívül más, nem lehetne kifogásom.
A közös idő alatt én is gyűjtöttem be szép számmal, bókokat és ajánlatokat és én sem tettem semmit.
Mindketten élveztük az életet, a közös életünk rendben, szeretjük egymást és az önérzetünk is rendben.
Mi a gond?
Az, hogy legyezgeti a hiúságát, sosem gond, csinálja. Ettől még tudnék bízni benne.
Az viszont meglepne, hogy ezt eddig titokban tartotta. Én legalábbis arra törekszem, hogy ne kelljen eltitkolni semmit a kapcsolaton belül.
Soha nem kellett gyanakodni rá, ezért lepett meg.
Egyetlen egyszer fordult meg a fejemben, de ott is elég hamar elhesegettem, mert nem az a "fajta".
Most meg így vagyunk, a napokban megtudtam, hogy van egy ilyen "heppje".
Titokban belenéztem a telefonjába, de nincs benne kirívóan sok női szám, de férfi se.
A Sim kártyát meg biztos hogy nem cseréli, mert megnéztem és alig akart szétjönni.
Bár ez mind semmit nem jelent.
Ilyen nincs csak a mesékben, ugye tudod kérdező.
A szeretők tudnának mesélni az ilyen csendes-rendes jó házasságokról és estére hazasunnyogó "jófiú" férjekről.
Látom semelyik nőben fel sem merült a két kérdés, ...
1. Komplexusos-e a párom, ami psichés gyógyítható betegség
2. Vajon miattam komplexusos-e a párom, vagy gyerekkorában érte valami.
A nők hajlamosak elfelejteni valamit, egy kapcsolatban nincs férfi vagy nő, csak ember.
Tehát ha azt gondoljátok, hogy egy pasinak nincs szüksége visszajelzésekre (fordított esetben: de csinos vagy drágám, jól áll a hajad, látom befestetted, jé... új ruha? ...stb) hatalmasat tévedtek, és buták vagytok.
Amíg egy nőt megnéznek az utcán, addig a pasikat nem igazán, nincs szinte semmilyen visszajelzés.
Szóval elhagyás és csalódottság helyett, egy normális kapcsolatban beszélgetéssel, és ha lehet hibajavítással kell lezárulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!