Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne a férjetekről?
A szituáció:
15 éve éltek házasságban, amire többen irigyek, mert szépen éltek, soha egy hangos szó nincs, van két szép gyereketek, anyagi jólétben éltek és a szexuális életetek is rendben van, a férjetek nyitott és kezdeményező, nem hímsoviniszta, aki szerint a nőnek ne legyenek vágyai.
És most jön a fekete leves:
A 15 éves házasság alatt kb 150 nő telefonszámát kérte el, szórakozásból, hogy legyezgesse a saját hiúságát.
Történni viszont nem történt semmi, soha.
Tegyük fel, hogy ebben 100%-ban meg lennétek győződve, mert van rá hiteles "bizonyítek".
Mit szólnátok hozzá?
"Egy hangos szó sincs"
Na az ilyen kapcsolatoknál mindig valami bibi van, rengeteg ilyen tökéletes kapcsolatra voltam irigy, amíg ki nem derültek a dolgok egy hirtelen jött válásnál.
Akinek ez nem tűnik fel, nem veszi észre, annak eléggé felszínes a kapcsolata. Vagy nem akarja észrevenni.
Ilyen pasihoz hozzá sem mennék, mert nem tartom normálisnak ezt a viselkedést, valamint azt gondolom, hogy ez egyenes út a hűtlenséghez. (már ha még valóban nem tette meg) Plusz aki ezt megteszi és megtudom, arról már el sem hinném, hogy soha semmi más nem történt.
Bizonyíték erre nem lehet, csak a férj, és az adott nők tudhatják az igazságot. Annyi biztos, hogy ilyen emberben én nem tudnék megbízni, szóval a házasságig biztosan nem jutottunk volna el.
Kizárt, mert előbb feltűnik, és véget vetettem volna a kapcsolatnak. Nekem ennyire határozatlan, bizonytalan ember aki emiatt hajlik akár a hűtlenségre is, nem kell.
21.
Csak részben van igazad. Lehet, hogy vannak erre negatív példák is. Ott a 2 fél a hibás, mert mindent lenyelnek, nem beszélgetnek ami határozottan rossz kezelési mód.
Viszont az is igaz, hogy vannak a normális, érett, felnőtt emberek akik képesek egymással veszekedések nélkül kommunikálni, és valóban se hangos szó, se megoldatlan probléma nincs a házasságukban, mert ezt kapd ki, ha valami gond felmerül, akkor azt MEGBESZÉLIK egymással. Nem olyan bonyolult.
Persze ilyen kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy a másik fél is hasonlóan alkalmas legyen az emberi kommunikációra veszekedés, hiszti és kiabálás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!