Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második feleségek, nem érzitek azt hogy ti csak pótlékok vagytok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 11:56
1/9 anonim válasza:
Nekem második férjem van. És nem, ő nem pótlék. Az első volt a tévedés. Nem a második.
2/9 anonim válasza:
Hat en csak jovore leszek feleseg-elso. De meg szerintem is fszsag a kerdes. :D
Miert lenne potlek?
22l
3/9 A kérdező kommentje:
Mert velem azért van mert az előzővel nem sikerült. Gyerek is van.
2017. jún. 3. 12:16
4/9 anonim válasza:
Uristen de gyoker emberek leteznek.
Miert lennel potlek? Egyszeruen veled tud es akar elni. Azert nem vagy potlek mert az elsovel nem volt jo. Ne menjunk abba bele h lenyegebe a boldog parkapcsolat is onzo mert jo erzes jot kapni es adni...ez mar nagyon mely dolog
De te buta vagy nagyon.
Es ilyen emberek szavazata er annyit mint az enyem....
5/9 anonim válasza:
Igen. Azért van veled, mert az előzővel nem sikerült. De veled sikerült. Hogy lehet ebben a bukást látni a siker helyett???
6/9 anonim válasza:
Nagyon rosszul közelíted meg, attól , hogy második, lehet hogy sokkal inkább passzol, mint pl. az első. Nem a sorrend dönti el!
7/9 anonim válasza:
A férjem az első feleségét nagyon fiatalon vette el, igazából már a randizás alatt egyértelmű volt, hogy nem passzolnak, kb csak azért házasodtak össze, mert a másik jól nézett ki. Hiba volt, az első pillanattól kezdve állandó viták zajlottak, kb 3 évig próbálták menteni a menthetetlent, végül elváltak, de akkor már ott volt a két gyerek. Velem teljesen más a helyzet, legjobb barátok vagyunk, ugyan vannak vitáink, de megoldjuk őket, a férjem elmondása szerint teljesen más a hangulat itthon, mint az előző házasságában volt. Az első nő a mai napig fúr, pedig már ő is újraházasodott, szóval látom, hogy mekkora egy hárpia. Szóval nem, kicsit sem érzem magam pótléknak.
8/9 anonim válasza:
Én annak éreztem magam.Nekem első házasság volt, a volt férjemnek második.Sosem tudtam elég jó lenni.Végül megcsalt, lelépett.Ez a 3.házassága.Azt tudom, hogy a nő féltékeny rám.
9/9 anonim válasza:
Nem. Ezerszer több jó szándék és szeretet szorult belém mint az előzőbe,aki egy idegbeteg,gyerekverő mocsok volt.Még jó hogy engem választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!