Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetlen módja annak hogy nyerjél, ha nem játszol?
Figyelt kérdés
Többször olvastam már ezt a mondatot. Ez valóban igaz a férfi-nő kapcsolatokra, elsősorban a házasságra a férfiak szempontjából?2017. szept. 2. 15:13
3/9 anonim válasza:
Nem játszol = nem játszmázol, egyenes vagy, őszinte, csakis akkor tudsz boldog lenni egy kapcsolatban. Nagy igazság!
4/9 anonim válasza:
Az a baj hogy tundermese nem letezik mondhatjuk hogy tokeletes valami de megeri minden amit kapunk idovel ugyanazon az aron fizetjuk vissza
6/9 anonim válasza:
Arra utalhat a mondás, hogy egy párkapcsolat legalább akkora lutri, mintha mondjuk ruletten tennéd fel minden pénzed. Vagyis csak akkor marad meg a pénzed, ha nem játszol. Párkapcsolatra vetítve csak akkor jössz ki jól a dologból és maradsz boldog, ha bele sem kezdesz egy házasságba, máskülönben anyagi és lelki csődbe juthatsz...
7/9 anonim válasza:
A mai nők eléggé kiszámíthatatlanok. Én még két évre előre se kötnék velük szerződést, nemhogy egy egész életre. Nem is értem miért házasodnak manapság, de majd csak észheztérnek.
9/9 anonim válasza:
#7 Szerintem meg nagyon is kiszámíthatóak. Ezért nem is nősül meg olyan férfi, akinek van némi sütnivalója. Sajnos nekem sem volt...
Igen, igaz. A fehér férfi, Európában csak akkor nyerhet nővel szemben, ha elkerüli őket. Nősülni meg semmiképpen sem szabad.
A mondást úgy fordítanám, hogy ha nem nősülsz, akkor nyertél, de ha megnősülsz, onnantól csak vesztes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!