Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egész élete során csak egyetlen emberrel szexel az veszít valamit?
Attól függ milyen a gondolkodása?
Talán csak összehasonlítási alapja nincs...
Aki a megfelelő ember mellett van, az semmit.
Aki egy rossz kapcsolatban van, az nagyon sokat.
Ba dum tss.
Én amúgy rájöttem, nem érdemes. Az egyetlen nő, akivel voltam, az is megcsalt hatszor.
Nem veszít semmit, egy jó kapcsolatot csak a kíváncsiság miatt eldobni a legnagyobb baromság, amit ember elkövethet.
Jó esetben ugyanazt dugják ugyanoda, és a jó szex attól jó, hogy a másik úgy csinálja, ahogy te szereted. Mivel te nem változol, nagyjából ugyanaz a technika lesz a nyerő. Ha összeszoktok a pároddal, és minden klappol, akkor egy futó kalandban sosem kapod ugyanazt az élményt, mint olyannal, aki minden rezdülésedet ismeri.
Van, akinek ez izgalmas, hogy te se ismered a másik testét (van lehetőség bőven, hogy bénázz), meg ő se a tiédet (legfeljebb rossz helyre nyúl, és nem tetszik, na bumm!), és lehet egymást irányítgatni, meg próbálgatni, kinek mi jön be. Van, aki egyszerűen sza.rik minderre, és kvázi önkielégítésre használja a másikat, akkor meg ugye nem érdekli, hogy mindenkinek jó legyen, elég ha ő élvezi (nőre és férfire is érvényes, ebben nincs a nemek közt különbség).
Egy emberrel is rengeteg dolgot meg tudsz tapasztalni, de teljesen már olyannal feszegetni a határaidat, akiben bízol, és ismer, mint a tenyerét, mint egy olyannal, akit még nem is ismersz igazán.
Aki sok emberrel szexel, az többnyire a hódítást tartja izgalmasnak, és nem tud kapcsolatban megmaradni.
Csak "mellékhatás", hogy sok emberrel is szexel, de ez nem garancia arra, hogy jó lesz az ágyban (de nagyon nem, ez külön fejezet), vagy hogy több kellemes élményben van része.
Amire egyértelműen több esélye van, az a rossz szex, a csalódások, a negatív kritikák, és a nemi betegségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!