Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki egész élete során csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egész élete során csak egyetlen emberrel szexel az veszít valamit?

Figyelt kérdés
Vélemény? ( Kort írjatok. )

#hűség #egyetlen partner #egész életben
2016. aug. 31. 00:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
30%
Nem veszít semmit,csak az a baj,hogy ezt nem fogja tudni! Mivel sosem próbált több embert ki annak minden örömével és bánatával!
2016. aug. 31. 08:16
 12/29 anonim ***** válasza:
15%

A szex alapjáraton ugyanolyan mindenkivel. Most az, hogy valaki ilyen vagy olyan szögből csinálja, ezt vagy azt a pozitúrát kedveli jobban, az lényegtelen, amíg mindketten gyönyört éltek át, addig nincs gyakorlati különbség.

Akárhány emberrel szexelsz életedben, ha valakivel 15-20-55 éven keresztül szexelsz, azt meg fogod unni. Ezen nincs mit tagadni, nyilván nem lesz az ötezredik szexetek ugyanolyan, mint az első három-négy volt. Lehet, hogy sokkal jobb lesz, mert már ismeritek egymást, tudjátok, mi a jó a másiknak, de lehet, hogy beleuntok az állandóságba. Embere válogatja, melyik. Itt ütközik ki a szexuális összeillés elsősorban (szerintem), nem ott, hogy valaki szereti fenékbe, valaki meg nem.

Szerintem semmit sem veszít, aki egy emberrel szexel, max igen, tapasztalatot, a kíváncsiságát nem tudja kielégíteni, és nem tud tapasztalati úton odáig eljutni, hogy végső soron minden pénisz (punci) ugyanolyan, ugyanazt tudja és ugyanazt csinálja. De ha elhiszi ezt másoknak is, akkor nagyon boldog, teljes élete lehet :)

23

2016. aug. 31. 08:27
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
#12-es, szerintem a megfelelő ember mellett nem unnák meg az ötezredik együttlétet sem, mert mindig lenne valami, amivel fel lehetne dobni a dolgokat :)
2016. aug. 31. 08:34
 14/29 anonim ***** válasza:
50%
sztem nem.Bar ezen en is gondolkodtam,ha lenne ra garancia h a parom huseges amig elunk akkor azt mondom megeri es semmit sem veszitek.de vannak fenntartasaim.6eve vagyok parkapcsolatban en vagyok a nő 26 eves parom ugy szint.A 6ev sosem leptem felre es ha hiheto ha nem nem is flortoltem.ha olyan szitu volt kapcsoltam es letartam a beszelgetest hatatforditottam mindezt azert mert en sem orulnek ha parom flortolne.teljesen odaadom magam a kapcsolatban,de felek,nagyon felek h megbanom,felek h 10-20 ev mulva akar v barmikor felrelep de a legfobb h eltitkolja es felek attol a gondolattol h ugy elem le az eletem h azt hiszem minden es szep jo volt.sajnos a mai nok annyira undoritoak ha nem adnak oda magukat a ferfiaknak nem lenne ennyi hutlenseg valas hatudozas,ha lenne bennuk tartas,ha kettyinteni akar jarjon utana van e vkije ha van hagyja beken ha nincs szabad a palya.es a mai nok addig masznak mig tonkrenem tesznek egy kapcsolatot.azert tart ott a vilag ahol tart,mert nincs tartasuk.sztem.en buszke vagyok ra h nem ugralok egyik agybol a masikba.lehet hiba lesz mert parom felrelep,na akkor nagyot hibazok es veszitetek h huseges voltam.de inkabb egy akkora pofon mint h tudjam magamra milyen egy szar alak vagyok.nem tudom vhogy bennem van h a parom az eletunk soran 1szer tuti felrelep vhogy nem tudok hinni a husegben,jo ember de nem tudom h sikerul e valaha elcsavarnia masnak a fejet,remelem nem es megeri husegesnek lenni!
2016. aug. 31. 08:51
 15/29 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem csak akkor ha az az ember nem megfelelő, és csak elvannak egymással, és meg sem tapasztalják milyen a jó szex. Én csak a férjemmel voltam eddig (már azelőtt is szexeltünk, hogy a férjem lett). 10 éve vagyunk együtt, mivel elsők voltunk egymásnak ezért nyilván az elején nem voltunk túl ügyesek. Viszont azóta fantasztikus, még most is kívánjuk egymást és a szexet szóval szerintem semmit nem vesztettünk. Akkor lehetne mondani, hogy lemaradtunk valamiről ha megszokásból dugnánk egymással és nem lenne túl nagy élvezet.
2016. aug. 31. 09:53
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
ha megtalálta az ember az igazit az első kapcsolatában,akkor hülyeség lenne eldobni azért, mert még nem "élte ki magát". de ez csak az én véleményem
2016. aug. 31. 13:55
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Nem veszít semmit. 31 éves létemre egyetlen egy férfi volt az életemben, a férjem. És ebből adódik, hogy a jövőben sem szeretném, hogy ez másképp legyen. Eleve nem vagyok ösztön lény, már rég lejöttem a fáról... Nem hülyít meg a mai korcs világ kritikán aluli gondolkodása, életmódja...így pont teszek rá, mi menő és mi nem. Ráadásul úgy gondolom, hogy minden pasinak majdnem pont ugyanolyan lóg a lába közt, tehát ugyan mivel lenne különb a férjemétől a Jóskáé vagy a Pistáé. :D Semmivel sem. Ha egy jó kapcsolatban él az ember, eszébe sem jut ilyesmi...mindegy, hogy ez az első vagy a 100. kapcsolata........... Én így gondolom.
2016. aug. 31. 15:16
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Én csak nyertem volna rajta, ha elsőre megtalálom azt, akivel végre élvezni tudom szexuáis életet, amellett hogy szeretjük egymást. Több kifejezetten rossz élménytől, pocsék szextől mentett volna meg.

De sajnos nem így alakult a dolog. Már voltak kapcsolataim, mire a férjemet megismertem. Viszont amióta vele vagyok, nem tudom elképzelni sem azt, hogy bárki más hozzám érjen.

Szerintem nem veszít semmit az ember, ha tényleg nem egy rossz kapcsolatba ragad, csak azért, hogy az adott partner legyen az egyetlen az életében, hanem elsőre sikerül megtalálnia azt a bizonyos valakit akivel tényleg összepasszolnak és az érzelmek sem hiányoznak.

Csak azért, hogy felpróbálj x számú embert, ökörség eldobni egy olyan kapcsolatot ami boldoggá tesz. 30/N

2016. aug. 31. 16:44
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Rám férfiként ez vár, és ez boldoggá tesz. Szerencsésnek tartom magam, hogy elsőre megtaláltam az igazit. Ő már a feleségem. Vele vesztettem el a szüzességemet, természetesen házasság előtt, de minden másban is ő volt az első, csókban is. És hogy honnan tudom, hogy ő az, ha nincs tapasztalatom? Érzem!

Ismerem és ismertem magam mindig. Soha nem volt célom meghúzni a nőket, csak hogy tapasztalatom legyen. Én az igazi nagybetűs szerelemre vágytam és szerencsémre sikerült is megtalálni elsőre. Nem véletlenül vettem el 22 éves koromban. Tudtam és éreztem, hogy ő az aki nekem kell egész életemben! Soha nem is álmodtam arról, hogy ennyire magamhoz illő párt tudok találni, hogy létezik olyan akivel ennyire egy hullámhosszon vagyunk, mind egyéb dolgokban, mind szex terén. Én egy nővel akartam megtapasztalni sokat, nem mindig újabb és újabb nőket használni üres dugásra.

Aki azt érzi, megtalálta azt akivel leélné az egész életét, az nem veszít semmit, csak mert mással nem feküdt le. Ha vágyat érez más iránt akkor viszont nem a hozzá való emberrel van együtt. 27/F

2016. aug. 31. 17:08
 20/29 anonim ***** válasza:

Én több nővel is voltam, de elég hamar rájöttem, hogy a szex kb 3-4 hét után már nem nagyon tud újat nyújtani. Gondolkodtam ezen, és szerintem eléggé hasonló élményeim voltak a különböző nőkkel.

A kapcsolat eleje után már sokkal inkább más tényezők szabják meg a jövőjét az adott kapcsolatnak, mint a szex.

2016. aug. 31. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!