Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki egész élete során csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egész élete során csak egyetlen emberrel szexel az veszít valamit?

Figyelt kérdés
Vélemény? ( Kort írjatok. )

#hűség #egyetlen partner #egész életben
2016. aug. 31. 00:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, privátokat is.

Érdekes dolgokat írtatok. Jól esik hallani(pláne ezen az oldalon),hogy vannak még igazi mély érzésű emberek.

Mert valljuk be, a hűséghez ragaszkodás, megértés, türelem, gyengédség, odaadás, bizalom ,szeretni tudás és szeretni vágyás kell!

Ezeken kívül elég melós dolog megùjulni, frisnekk, fittnek lenni főleg nőként(aki munka mellett szül-gyereket nevel),hogy kívánatos és megunhatatlan maradjon...

2016. aug. 31. 22:45
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem veszít semmit. 28 házas
2016. szept. 1. 10:38
 23/29 anonim ***** válasza:
50%
19# ezt akár én is írhattam volna, pont ugyanígy érzek, csak épp én nő vagyok. Nagyon szépen megfogalmaztad.
2016. szept. 1. 10:59
 24/29 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy veszítettem, 48 éves nő vagyok, 29 év házassággal a hátam mögött.

Voltak fiúim a férjem előtt is.Sőt, az egyikbe nagyon szerelemes voltam, ő nem igazán ,csak le akart feküdni vele,én nem mentem bele, szakított velem.Sokkal jobban fájt volna, ha lefekszem vele, és utána dob...

Nem igazán volt olyan pasi,akivel kipróbáltam volna milyen.

" ha egy férfit ismersz, mindet ismered.." tartja a mondás.

Különbség csak a farka méretében, vagy a technikájában van..:)

Én már megszoktam a párom,és nem sajnálom, hogy a fél város nem ment át rajtam...

2016. szept. 2. 08:44
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki tudna erre hiteles választ adni? :O
2016. szept. 2. 09:00
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez igazán attól függ, hogy ki az az egyetlen ember?! Nekem 2 hosszútávú és több rövidebb kapcsolatom volt a házasságom előtt, 12 emberrel szexeltem életemben.

A rövidtávúak között volt olyan, ami kifejezetten jó volt, de tőlük érzelmileg, lelkileg nem akartam többet. A hosszútávúak közül az első kapcsolatom nem volt valami jó szexuális téren, a srác béna volt. A második jobb volt, de nem igazán illettünk össze.

Most mit mondjak? A férjem az igazi. Nem vágyom másra. Ha elsőre őt találtam volna meg, lehet akkor sem vágynék.

Én tudtam viszont az első és a sokadik kapcsolatomban is, hogy ez még nem az igazi. Ezt érzi az ember.

Ha az első kapcsolatában megtalálja az ember azt, amit keres, akkor nyilván nem veszít semmit. ha nem, és csak hitegeti magát, hogy ez így jó, de valójában másra vágyik, az baj. Neked kell tudnod melyik az igaz.

2016. szept. 3. 18:00
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez teljesen emberfüggő.

Példának okáért,nővéremet soha nem érdekelték a bulik,egyéjszakás kalandok,inkább egy kapcsolat biztonságát kereste mindig.Mondhatni,kapcsolatfüggő,egyedül nem bír ki 1 napot sem.

Ezzel szemben én mindig is szerettem a kalandokat,a kiszámíthatatlanságot,egy kapcsolatba pár hónap után beleunok,amint elmúlik a lángolás,a szerelem.De ez az élet minden területén igaz rám,volt már olyan,hogy eldöntöttem,hogy pár hónapot Svájcban akarok babysitterkedni,másnap már a repülőn ültem :D Engem mindig is jobban hajtott a kíváncsiság és a kalandvágy,nem bírtam volna,ha csak 1 emberrel szexelek egész életemben.De soha nem csaltam meg senkit és nemis fogok,kapcsolaton belül hű vagyok :) Egyszer szeretnék majd megállapodni,28-30 évesen,de addig ki akarom élni magam.

20L

2016. szept. 5. 13:07
 28/29 anonim ***** válasza:

Én eddig még csak egy valakivel szexeltem, de nem érzem, hogy bármiből is kimaradnék. Igaz, összehasonlítási alapom nincs, de élvezem a szexet, 7 év után is beindít a szerelmem, és le sem venném róla a kezem soha. Ennyi.

23L

2016. szept. 8. 18:09
 29/29 anonim ***** válasza:
alapjáraton igen veszit,így is fel lehet fogni,de ha első alkalommal megtalálod azt akivel tökéletesen kiegészítetek egymást ,összeilletek akkor ostobaság,eldobni pár kalandért.
2016. szept. 22. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!