Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondolsz, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, ha valaki nagyon fiatalon megy férjhez?

Figyelt kérdés

Mondjuk 22, 23, 24 évesen, tehát 25 alatt. Nem azért, mert terhes, vagy mert a közeljövőben (fél-egy éven belül) gyereket szeretne, hanem mert egyszerűen így szerették volna a párjával.

Ha mondjuk már évek óta együtt élnek külön háztartásban, de a lány mondjuk még nem diplomázott... (dolgozik és egyetemre jár)

2017. aug. 29. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A nagyon fiatal alatt én 18 évest értek, de nem gondolok semmi rosszat. Magánügy. Majd számol a döntései következményeivel mindenki, hogy az adott döntés jó volt-e vagy rossz, az majd kiderül.

Én 24 évesen jöttem össze a férjemmel, 25 évesen mentem hozzá. Összeházasodtunk volna hamarabb is, csak nem olyanok voltak a körülményeink.

A férjem speciel csak 22 volt akkor. Nem voltam terhes, azóta sincs gyerekünk (6 éve vagyunk házasok), tehát nem gyerek miatt vett el, hanem mert ő is erre vágyott, arra, hogy a felesége legyek, és ő a férjem, szóval hogy törvényesen is egymás hozzátartozói legyünk.

Én azt gondolom nem azon múlik hány éves az ember. Lehet érett 20 évesen és lehet éretlen 35 évesen is.

2017. szept. 1. 19:00
 12/12 anonim válasza:
21 évesen mentem férjhez 2016-ban. Életem legjobb döntése volt. Nyilván vannak hullámvölgyek, de minden a kommunikáción, a tolerancián és a másik fél illetve önmagunk elfogadásán múlik :)
2017. szept. 22. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!