Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, ha valaki nagyon fiatalon megy férjhez?
Mondjuk 22, 23, 24 évesen, tehát 25 alatt. Nem azért, mert terhes, vagy mert a közeljövőben (fél-egy éven belül) gyereket szeretne, hanem mert egyszerűen így szerették volna a párjával.
Ha mondjuk már évek óta együtt élnek külön háztartásban, de a lány mondjuk még nem diplomázott... (dolgozik és egyetemre jár)
Nagyon fiatal alatt azt értem, hogy 18-20.
Szerintem 22 fölött már teljesen okés, feltéve, ha mindketten átgondolták a házasságot, és szívből szeretnék, nem csak fellángolásból.
21/L
Én maximum irigylem őket, hogy megengedhették maguknak ilyen fiatalon az összeköltözést, a házasságot. Én is szívesen tartanék már itt a párommal, de egyelőre anyagilag még nem állunk stabilan. Én egyetemre járok még két évig (23 éves vagyok), ő most kezdett el pályakezdőként dolgozni (24 éves).
Egyébként meg mindenkinek a saját dolga, ismerek olyanokat, akik fiatalon házasodtak, de el is váltak 1-2 év múlva, meg olyanokat is, akiknél minden rendben továbbra is.
azóta benőtt a fejem lágya, de 25 alatt egy hibbant liba voltam.
én a másik végletet képviselem: 35 évesen házasodtam (2. felvonás), gyorsan jött a baba is. mostanra értem meg a családozásra.
de nem vagyunk egyformák.
Én korainak tartom, de nem jelenti, hogy nem sülhet el jól.
Magamból és a feleségemből kiindulva, mi olyan 25-27 éves korunkban értünk meg arra, hogy tényleg felnőttként vegyünk egy kapcsolatot, amikor már valahogy letisztulnak a gyerekkori vágyak és tudom mit akarok az élettől.
23 évesen egyik nap még falat akartam mászni, másik nap pedig új országban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!