Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondolsz, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, ha valaki nagyon fiatalon megy férjhez?

Figyelt kérdés

Mondjuk 22, 23, 24 évesen, tehát 25 alatt. Nem azért, mert terhes, vagy mert a közeljövőben (fél-egy éven belül) gyereket szeretne, hanem mert egyszerűen így szerették volna a párjával.

Ha mondjuk már évek óta együtt élnek külön háztartásban, de a lány mondjuk még nem diplomázott... (dolgozik és egyetemre jár)

2017. aug. 29. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
22-24... nem olyan fiatal az, főleg, ha már együtt élnek 1-2 éve. Nem gondolok róla semmit, mármint se negatívat, se pozitívat, 1-2 év együttélés után csak tudják, hogy mit akarnak.
2017. aug. 29. 09:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ők így szeretnék, akkor egészségükre és sok boldogságot.
2017. aug. 29. 09:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fiatal alatt azt értem, hogy 18-20.

Szerintem 22 fölött már teljesen okés, feltéve, ha mindketten átgondolták a házasságot, és szívből szeretnék, nem csak fellángolásból.

21/L

2017. aug. 29. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én maximum irigylem őket, hogy megengedhették maguknak ilyen fiatalon az összeköltözést, a házasságot. Én is szívesen tartanék már itt a párommal, de egyelőre anyagilag még nem állunk stabilan. Én egyetemre járok még két évig (23 éves vagyok), ő most kezdett el pályakezdőként dolgozni (24 éves).

Egyébként meg mindenkinek a saját dolga, ismerek olyanokat, akik fiatalon házasodtak, de el is váltak 1-2 év múlva, meg olyanokat is, akiknél minden rendben továbbra is.

2017. aug. 29. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

azóta benőtt a fejem lágya, de 25 alatt egy hibbant liba voltam.

én a másik végletet képviselem: 35 évesen házasodtam (2. felvonás), gyorsan jött a baba is. mostanra értem meg a családozásra.

de nem vagyunk egyformák.

2017. aug. 29. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
11%
Azt, hogy 40 éves korára valószínű nagyon megbánja.
2017. aug. 29. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen mentem férjhez, nem éltünk együtt előtte. 1,5 éve jártunk házasság előtt. Most 46 éves vagyok, és nem bántam meg. A férjem sem.
2017. aug. 29. 11:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Én korainak tartom, de nem jelenti, hogy nem sülhet el jól.

Magamból és a feleségemből kiindulva, mi olyan 25-27 éves korunkban értünk meg arra, hogy tényleg felnőttként vegyünk egy kapcsolatot, amikor már valahogy letisztulnak a gyerekkori vágyak és tudom mit akarok az élettől.

23 évesen egyik nap még falat akartam mászni, másik nap pedig új országban élni.

2017. aug. 29. 13:19
 9/12 nanning ***** válasza:
Szia :) Én 19 éves vagyok, a vőlegényem 21. Véleményem szerint teljesen normális, ha mind a ketten szeretik egymást és elég komolyak a házassághoz. Mi 2 év múlva tervezzük az esküvőt, mert addig még szeretném befejezni az egyetemet :) A kezemet nem azért kérte meg, mert terhes vagyok vagy egyéb dolog miatt, csak pusztán szerelemből.
2017. aug. 29. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Számomra korai lenne. De én soha nem is akarok(jelenleg így gondolom).
2017. aug. 30. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!