Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igazából nem is kérdés, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából nem is kérdés, vagy mégis? Házasság.

Figyelt kérdés

A férjem kamionos két éve, egy éve volt az eskuvonk. Fiatalok vagyunk meg. El távolodtunk , egyfolytában veszekszunk. Nem ismerne be, de érzem hogy mar nem szerelmes belem, pedig ez meg korai lenne, hogy szeretette atalakuljon szerintem. Sokat gondolkozom, lehet jobb lenne ennek véget venni. Nagyon felek, döntésképtelen vagyok úgy általában mindig sajnos. ( rossz tulajdonság ) egyik pillanatban úgy érzem szeretem a másikban pedig nem, a sok veszekedés miatt. Hogy birjam ra hogy beszéljen az érzéseiről ? Annyira zárkózott ilyen teren. Pedig ot képzeltem el eletem párjának. Semmin nem akar változtatni. Én elmennek albérletbe , de o nem akar egyáltalán. Anyósomnál lakom így, mert apósom is kamionos. Aranyosak, szeretem őket, de sok nekem így. Ha itthon lenne , elviselnem. Mit tegyek? Tudom hülye kérdés, de mar nem tudom kihez fordulni. Sok mindent nem irtam le, egy regényt lehetne pedig.aki hasonló cipőben jar, vagy nem is tudom, egy kívülálló jobban látja gondolom.

Köszönöm, ha elolvastad...

2017. aug. 27. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a kamionosok többnyire okádék tajparasztok. Minden lucskos k...vát megdugnak 85%-ban. ennyit szerettem volna mondani
2017. aug. 27. 20:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a gyonyoru hozza szolast.
2017. aug. 27. 21:40
 13/15 anonim válasza:
11-es, ahhoz képest nagy részük elbújhat a hozzászólásod mellett, már ami a bunkóságot és a "tajparasztságot" illeti. :D
2017. aug. 28. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Mielőtt összeházasodtatok nem tisztáztátok le, hogy hogyan fogtok élni? Hogyan képzelitek el a jövőt?

Mert nekem rettentő fura, hogy Te mennél albérletbe, ő pedig pénzkidobásnak tartja. Ez olyan sarkalatos ellentét, aminek ki kell ütközni, még házasság előtt. Gyerekvállalás? Ő hogyan képzeli? Na és Te? Mert a leírásodból úgy tűnik tök különbözőek vagytok.

2017. aug. 29. 11:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Túl elvakult voltam, hibáztam. Szeretnénk gyerekeket, de én addig nem vállalok, amíg az anyósommal élek együtt. Túlságosan elvakított a szerelem, és mindenben csak a jót láttam. Sajnos akkor értünk meg dolgokat, amikor benne vagyunk. Albérlet az nem volt eszembe még egy évvel ezelőtt, csak, hogy nekem nem, hogy jobbra fordultak volna a dolgok,hanem inkább rosszabbodtak. Nem tudom megszokni ezt az életformát. Idegesít minden, és mindenki. Szeretném otthon várni a férjem, akár egy lakásban ( ameddig ez a megoldás van), főzni neki, hogy nem szól bele senki, nyugodtan lefeküdni, hogy nem ordít senki be a szobába. Azt gondoltam, hogy ezeket simán kibírom, de tévedtem. Tisztában vagyok vele, hogy van hibám, és én sem vagyok tökéletes, hibáztam.
2017. szept. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!