Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb terhesség közszemlén?
Férjemmel már négy éve együtt vagyunk. Két éve terhes lettem,nagyon örültünk neki, mert különböző problémák miatt nehezen lettem várandós. A közelebbi barátoknak, családtagoknak elmondtuk az örömünket. Sajnos a 9.hétben elvetéltem. Azóta újra rengeteg vizsgálaton túl vagyunk, gyógyszeres kezelések alatt álltam. Egy hónapja pozitív lett a tesztem. Megbeszéltük a férjemmel, hogy minimum a 12.hétig nem beszélünk erről senkinek, mert nem szeretnénk senkinek sem csalódást okozni, újra magyarázkodni, és hetekkel később is válaszolni a kérdésekre, hogy hol a baba. Azt tudni kell, hogy van egy nővérem, akinek már van egy két éves kislánya, én a testvéremmel mindig is szoros és bizalmas kapcsolatban voltam, én voltam bent vele a szülőszobán stb, tehát ő a mindenem, mindenben segítjük egymást. Most vagyok a 8.hétben. Én senkinek sem beszéltem az állapotomról, nővéremnek sem. Erre ma megtudtam, hogy a férjem két HAVERJA tud a babáról.... Azt hittem rosszul leszek. Nem a férjemtől tudtam ezt meg, hanem egy igazán kívülálló személytől, akinek végképp semmi köze hozzá! Nem értem a férjemet, mindig mindent megbeszéltünk, azt hittem számíthatok rá, az abortusz miatt (nem indult meg a spontán vetélés) kórházban voltam, műtöttek, és teljesen ki voltam akadva, depressziós voltam utána. Férjem is összeomlott, már nagyon vágytunk szülők lenni. Ezt a lépést egyáltalán nem értem, hiszen direkt megbeszéltük, hogy senkinek sem beszélünk még a babáról! Ha egyáltalán velünk marad. Se családomnak, se munkahelyen, se barátnőknek nem mondtam el, mivel férjem és az én titkunk volt.
Mit tegyek most? Szóba hozzam neki? Vagy ne? Ti mit tennétek?
Elsőnek is részvétem az első magzatért.
Második. Lehet picit ittas állapotban kotyogta ki, és jó nagyra duzzadt a mejje, annyira büszke rátok.
Próbáljátok megbeszélni. ha meg már kitudódott, nem tudod titkolni.
Inkább most magatokkal foglalkozzatok, és bizakodjatok:
Hajrá hajrá ;)
Mond neki nyugodtan, hogy tudod, hogy elmondta, de ne korhold. Hidd el neki is nagy öröm és izgalom/nyomás. Áldásos volna, ha nem akarnátok ilyen görcsösen (tudom, könnyű ezt így mondani) valahogy intézzétek el, hogy ne azon forogjatok, hogy a környezeteteknek valamit teljesíteni kell. Nem jó az sem neked se a kicsinek. Vigyázzatok egymásra és sok boldogságot.
30/f
"Nem szeretnék mégegyszer így járni, és azt hittem a férjem ebben támogat. Erre úgy érzem hátbaszúrt... :(" Pont az ilyenekre céloztam. :D. Ilyet azért ne mondj, nehogy ezen még plusszba kelljen vitázni. Ügyesek legyetek. :)
30/f
Nincs min "vitázni" megszegte az ígéretét. Biztosan van magyarázat, de mentség meg nincs.
Ugyanilyen helyzetben voltunk, tudom, milyen rossz érzés ez neked.
De ne vedd fel nagyon, tök mindegy ki tud, mit tud. Ne feszülj, a gyerekre koncentrálj.
Én szurkolok nagyon, hogy most rendben legyen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!