Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Bonyolult, Szerelem, Összeropp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult, Szerelem, Összeroppanás, Két terhesség két különböző nőtől? A férjem és a nő szeretik egymást állítólag, de én meg a férjemet.

Figyelt kérdés
A férjem és én régóta vagyunk házasok én babát várok, és megcsalt engem egy másik nővel aki ugyanúgy babát vár tőle. Ő azt mondja felém már csak tiszteletet és szeretettet érez, de a nő iránt szerelmet. Nem tudom mi tévő legyek, mert itt valaki sérülni fog. A férjem azt mondta velem marad, mert elég labilis vagyok és nem bírnám ki, ha elveszíteném. Ami igaz is. De közbe itt ez a nő aki szereti a férjemet és a férjem őt én pedig a férjemet. Amit én egyszerűen nem tudok feldolgozni egy 8 hónapos dologért. Ti mit tennétek a helyembe? Félek, hogy teljesen idegösszeomlást kapok ha elengedem őt. De azt mondja a férjem azt meg ő nem bírná elviselni ha nekem lenne bajom vagy a picinek. Teljesen romokba az életünk. Mit tegyek adjatok tanácsot. Köszönöm
2016. júl. 11. 06:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén szólva én egy percig nem maradnék tovább ilyen ember mellett. Porig alázott azzal, hogy megcsalt, és ha az még nem lenne elég, annyira felelőtlen volt hogy még fel is csinálta a másik csajt. Na, hát nekem ez a pasi biztosan nem kéne többet. Inkább maradnék ezerszer is egyedül mint egy ilyen aljas féreg! Már csak a megcsalás miatt sem.

Ha vele maradsz továbbra is össze-vissza fog csalni téged, az ilyen emberek nem változnak meg. És ki tudja hány nőt ejt teherbe, vagy milyen betegséget kap el tőlük... Lehet már most is átragasztott rád valamit. Jól gondold meg.

Ha vele maradsz, ő akkor is ugyanezt fogja tovább csinálni, (max óvatosabb lesz, hogy ne derüljön ki), akkor te választottad a sorsodat, és meg is érdemled a megcsalást, megalázást.

2016. júl. 11. 07:10
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Azt hittem ez en esetemet nem lehet uberelni,de a ferjednek sikerult.Ettol jobban mar nem tud megalazni,kerlek tartsd tobbre magad.Tuleled,erosebb leszel es jon vki aki majd magadert fog szeretni,nem szanalombol veled maradni.

En rogton elmentem egy pszichologushoz atbeszelni h ez hogy tortenhetett,aztan arra koncentraltam h bennmaradjon a baba,majd arra h legyen tejem.Tereltem,tereltem a gondolataimat es erre nincs jobb mint egy kisbaba.Meg tudod oldani,de ha a ferjed szetmenne a csajjal akkor is maradna ott egy gyereke,aki oda is koti.Innen mar nincs visszaut.

2016. júl. 11. 07:27
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Igazuk van az előttem szólóknak. Ennél megalázóbb dolgot nem sokat tudok mondani. Nem hiszem, hogy valaha meg tudnám bocsátani a megcsalást, de azt tuti nem hogy felcsinál valakit. Még akkor sem ha nagyon bánja és csak egy éjszakás kaland volt. Így meg hogy te is terhes vagy pláne egy görény. Akartátok amúgy a babát? Külön poén hogy csak szánalomból maradna veled. Kell neked egy ilyen??? Undorító féreg.
2016. júl. 11. 07:35
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Az én volt Férjem os teherbe ejtett egy másik nőt a házasságunk alatt.Elváltam tőle, hiába szerettem még.Sajnálom, hogy veled is megtörtént.A döntés a te kezedben van.Szánalomból nem érdemes a házasságot fenntartani.Idővel túljutsz rajta.
2016. júl. 11. 07:53
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Te nem ábrándultál ki ebből a gilisztából???

Nekem kb.semmi perc alatt elmúlt volna minden érzelmem,ha ez megtörténik!

Szereted?? Még ezek után is??? Elhiszem,hogy terhes vagy meg hormonok,de ez már nagyon színvonal alatt van!

2016. júl. 11. 08:08
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Ha 8 hónapja tart a megcsalás, és te előbb estél teherbe, minthogy megismerte a nőt, akkor mindjárt szülni fogsz.

Megértem, hogy teljesen kivagy.

Hogy derült ki ez az egész? Mióta tudod, hogy van valakije?

Első körben azt tanácsolom, hogy minél előbb keress egy szakembert, aki átsegít ezen a nehéz helyzeten. Azt írtad, kicsit labilisabb vagy, a terhesség pedig nagyon fel tudja ezt turbózni. Menj el pszichológushoz, nehogy szülés utáni depresszió legyen a vége, ha teljesen összezuhansz. Fel a fejjel, nagyon nehéz helyzet, de talpra fogsz állni. Gondolj a babádra, és arra, hogy még előtted az élet.

2016. júl. 11. 13:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Mi Jó pár éve együtt vagyunk ők pedig 8 hónapja és ő a legelső alkalommal teherbe esett én most vagyok 5 hónapos terhes.
2016. júl. 11. 13:40
 8/18 A kérdező kommentje:
Egy hete sejtem, de 2 napja tudom. A nő nem akarja elengedni a férjem őt nem, de én meg nem akarom a házasságomat tönkre tenni emiatt, és ezt nem érti meg a férjem, mert ha elmondja akkor ezen tudtunk volna változtatni de így meg egy esélyt kértem tőle, de nem hajlik rá, holott nem próbálta megmenteni a házasságunkat sajnos és ezért sem tudom elengedni, mert meg se próbált semmit. Csak magába akarta ezt lerendezni.
2016. júl. 11. 13:43
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

Még te kértél esélyt???

Visszavonom,nem a férjed giliszta!

Neked van igényed rá,hogy lábtörlő légy, hát hajrá!

2016. júl. 11. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Ez nagyon durva. Azt hittem már régebb óta tudsz a másik gyerekről, csak még nem tudtad rászánni magad a döntésre.

A férjed 8 hónapja titkolózik, de közben még összehozott veled is egy babát? Nem semmi.

Nagyon nehéz helyzet, mert ott a két baba, és akármi is lesz a vége, a férjed veled és a nővel is kapcsolatban fog maradni most már végleg.

Ha csak fellángolás lett volna, akkor is összeköti őket egy gyerek. Azt a nőt már soha nem fogod kiiktatni a férjed életéből.

Próbálj meg továbblépni, és keresni egy megfelelő társat. 8 hónapig hazudni, és eltitkolni egy gyereket nagyon gerinctelen. Hogy jöttél rá? Lebukott, vagy rákérdeztél?

Egyáltalán mikor akarta elmondani, hogy gyereke lesz?

Ezek szerint a szerető babája jött előbb. Ennek ellenére veled is gyereket vállat (nem védekezett?)

Milyen pasi az ilyen?

2016. júl. 11. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!