Tegnap elott egyutt voltam a parommal, nem vedekeztunk. Allitolag idobe kivette. Lehetseges hogy bennem maradt valamennyi sperma? Utanna lefekudtem aludni, arra keltem h fel vagyok puffadva. Eleg rosszul voltam. Mitol lehet?
Ha terhes is lennél legalább 2 hétig semmit nem ereznel belőle, szóval ez mástól lesz.
Ettől függetlenül lehetsz terhes ha védekezés nélkül szexelsz. Mivel ez nem számít vedekezesnek. Az elovaladek is tartalmazhat spermiumot ráadásul elég 1-2 másodperc fáziskésés és nem csak elovaladek kerül be..
Ciklus legvégén teherbe esni?
a ha együtt van valaki a párjával, majd azt követően aznap éjjel menstruál, van bármennyi esély arra, hogy teherbe esik mégis?
# 1 Nem védekeztek, tehát lehetsz terhes . Szégyelheted magad. Miért nem védekezel? Szeretnél abortuszra járni?
Már van abortuszfüggő is? :-)
Jár? Nem megy? Járni oda járunk ahová mindennap megyünk.
Iskola, munkahely, kocsma, (k÷rv÷):-) /templom, mert a rohadt boltok nincsenek vasárnap nyitva/hi-hi
Persze, szeretnétek babát, azért kapkodja ki belőled a fszt.
Igen, vannak sajnos akik 3-4 havonta járnak kapartatni és még büszkék is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!