Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap elott egyutt voltam a...

Tegnap elott egyutt voltam a parommal, nem vedekeztunk. Allitolag idobe kivette. Lehetseges hogy bennem maradt valamennyi sperma? Utanna lefekudtem aludni, arra keltem h fel vagyok puffadva. Eleg rosszul voltam. Mitol lehet?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

A puffadás sok mindentől lehet.

Igen, így is lehetsz terhes. 2-3 hét múlva kiderül.

2015. jún. 26. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Igen, előfordul, de nem sok esélye van (úgy vettem észre a kiírásból megszakított volt a közösülés, tehát nem benned élvezett el). Igen, az előváladék tartalmazhat spermiumot. De borzalmasan kicsi az esélye, hogy az célba is ér. Elég ha belegondolunk, hogy azoknak akik tudatosan ovu napján szeretkeznek is csak 20% eséllyel indulnak minden hónapban és egy átlag párnak 6 hónapot kell várnia a baba megfoganásáig. Van akinek hamarabb, van akinek később összejön. Az hogy menstruáció előtt egy nappal történ még jobban csökkenti az esélyedet. Persze a védekezés nélküli szex során lehetséges terhesség. 2-3 hét múlva kiderül. A mostani tüneteid biztos nem erre utalnak.
2015. jún. 26. 16:35
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem miért kell lepontozni azt, aki helyes választ ad. Gondolok itt az utolsóra. Mindenki jön ezzel a "megszakítás" nem védekezés dologgal. Csak éppen fogalmuk sincs hányan csinálják akár 10 évig is. Én elhiszem, hogy sokan nem veszik ki időben, ezért totál megbízhatatlan. Azt is elhiszem, vannak férfiak, akiknek van az előváladékban sperma. De azért ne essünk túlzásokba, kb. 0,1% az esélye annak, hogy valaki a menstruáció előtt, IDŐBEN megszakított közösülés mellett legyen terhes.
2015. jún. 27. 09:23
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó előtti vagyok. Csak megjegyzésként írom, hogy én is megszakításos védekezéssel vagyok együtt a párommal hosszú évek óta. Egyszer sem csúszott be a baba és nem azért mert gond lenne velünk. Mikor babát terveztünk már a második hónapban sikerrel jártunk. Nem azt írtam, hogy nem lehet terhes és azt sem, hogy a megszakítás 100%-os védekezés. Csak azoknak ajánlom akiknek nem gond ha becsúszik a baba. Amit leírtam az igaz. Olvassatok csak utána egy kicsit! Minden fogantatással kapcsolatos oldalon ugyanezt fogjátok találni. :) A szextől lehet baba, de átlag 6 hónap kell hozzá. Egyesek szerencsések és hamar jön, másoknak évekig is próbálkozni kell. (Ja mindig jön valaki azzal a marhasággal, hogy a megszakításos védekezés 35% hogy baba lesz de ez egy ÉVES átlag könyörgöm! A rendes szexel 20% HAVONTA!) Lehet ismét lepontozni, de elegem van abból, hogy mindenki megbotránkozik és csak ijesztgeti a kérdezőket. De objektíven senki sem tud válaszolni egy egyszerű kérdésre.
2015. jún. 27. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:
A megszakítás egy egyszerű hazardírozás, felelőtlenség és teljesen érthetetlen, ha egyszer valaki NEM akar teherbe esni!
2015. júl. 5. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!