Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Bonyolult, Szerelem, Összeropp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult, Szerelem, Összeroppanás, Két terhesség két különböző nőtől? A férjem és a nő szeretik egymást állítólag, de én meg a férjemet.

Figyelt kérdés
A férjem és én régóta vagyunk házasok én babát várok, és megcsalt engem egy másik nővel aki ugyanúgy babát vár tőle. Ő azt mondja felém már csak tiszteletet és szeretettet érez, de a nő iránt szerelmet. Nem tudom mi tévő legyek, mert itt valaki sérülni fog. A férjem azt mondta velem marad, mert elég labilis vagyok és nem bírnám ki, ha elveszíteném. Ami igaz is. De közbe itt ez a nő aki szereti a férjemet és a férjem őt én pedig a férjemet. Amit én egyszerűen nem tudok feldolgozni egy 8 hónapos dologért. Ti mit tennétek a helyembe? Félek, hogy teljesen idegösszeomlást kapok ha elengedem őt. De azt mondja a férjem azt meg ő nem bírná elviselni ha nekem lenne bajom vagy a picinek. Teljesen romokba az életünk. Mit tegyek adjatok tanácsot. Köszönöm
2016. júl. 11. 06:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Védekeztek állítólag, de kiszakadt a gumi. A nő most fog szülni 1 hónapon belül. A nő azt tudta hogy én vagyok aztán szakítottak és most tudta meg, hogy a felesége vagyok neki, mert ő azt mondta rossz a viszonyunk is és nem szeret. De ha nem szeretne nem jött volna ez a baba se össze?! Egyszerűen nem értem ezt az egészet, mert amikor nem volt vele minden olyan szép volt köztünk. Nem tudom felfogni a dolgokat.
2016. júl. 11. 15:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem és akkor vallotta be sírva, hogy ezt tette velem. Előtte egy hétig nála volt. Az előtt velem volt és könyörgött bocsássak meg neki, hogy ezt tette velem.
2016. júl. 11. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy gerinctelen fèreg!!! Őszintèn szólva az èn vèlemènyem szerint nem szeret tèged. Sajnálom hogy ez törtènt veled, de minden erőddel koncentrálj a babádra ès minèl hamarabb keress fel egy pszihológust ès próbáld elengedni ezt a fèrget, hidd el találsz te olyan embert aki megbecsül igy csak az èveidet pazarlod egy ilyen senkiházira.. Nekem is van fèrjem ès belegondoltam... Azonnal válnèk akármennyire is fáj, ès nem aláznám magam porig. Neki igy kènyelmes hogy te otthon ellátod a háztartást, kimosod a sz@*os gatyáit meg főzöl rá, aztán megy a szeretőjèhez.. 1 percet nem maradnèk egy ilyen mellett kisbaba ide vagy oda.
2016. júl. 11. 16:31
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Az utolsó két hozzászólásod alapján én is azt mondom, hogy egy gerinctelen féreg, aki maga sem tudja, mit akar. Pontosabban tudja, magának szeretné a legjobbat, csak még azt nem találta ki, hogy lenne NEKI a legjobb. Hogy téged nem szeret, az egyszer biztos. Talán a másik nőt sem, csak még tart a kezdeti lángolás.

Lépj túl rajta, és ne kérj esélyt, ennek semmi értelme. Gondolj a pici babádra, biztos sokáig vártál rá, és nemsokára itt van. Menj el pszichológushoz, aki segít feldolgozni a történteket. Szüleid tudnak segíteni a babázásban?

2016. júl. 11. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

Én láttam ilyen helyzetet, ott már felnőttek a gyerekek.

Apuka szakadt kétfelé, de hát a gyerek nyilván összeköt és joga van az apja jelenlétéhez az életében.

Nem volt senki különösebben boldog, viszont nagyjából tisztességben tette a dolgát.

2016. júl. 22. 09:48
 16/18 omba ***** válasza:
100%

A férjed legalább most lehetne már őszinte, micsoda süket duma az a szakadó gumiról?

Az csak indián viccben szerepel.

Nem lesz egyszerű az életed, neki se, a másik nőnek se- neki is hazudott, ha jól értem.

Neked család, rokonság mennyire szoros a kapcsolat?

Ez az első gyerek?

2016. júl. 22. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta? Beszèltèl a fèrjeddel?
2016. júl. 22. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyet tanulj meg! Ha a férjed nem akarja a házasságotokat megmenteni, akkor egyedül nem tudod! Egyébként én sem értem, hogy egy ilyen féregből miért nem ábrándultál ki azonnal. És ahogy leírtad, már együtt volt a nővel, amikor téged teherbe ejtett, az elmondásod alapján talán már nem is szeretett, csak tiszteletet érzett irántad. Lefeküdni mégis le tudott veled? És a nő mit szól ahhoz, hogy a férjed, az ő szívszerelme az ő teherbeejtése után téged is teherbe ejtett? Kavar egyik helyről a másikra és te még esélyt akarsz neki adni....
2016. júl. 26. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!