Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok olyan házasságban élő férfi van, aki terhesség alatt máshol keres örömet?
Olvastam egy interjút, amelyben egy prostituált nő azt nyilatkozta, hogy rengeteg ilyen férfi kuncsaftja van.
A nő teste megváltozik, hullámzó érzelmek, elhanyagolt külső, egy időre szexuálisan passzív lesz, és a férfi mindezt megunja.
Igen.de nem a nő az oka.
Valahol leirják mikor lép felre egy ferfi
Ha a nő dolgozik
Ha elutazik
Ha terhes
Vagy a ffi beteg volt es felepult
Vagy hirtelen pénz áll hozzá vagy siker
Vagy csak kikezd vele valaki
Komoly indok soha nem kell egy ferfinek a felrelepesekhez.
A prostiknál amugy 99% impotens jár.akiknek alig megy a szex.
Olvastál egy cikket a velveten.
Na és? Ez még nem mindenkire igaz.
Vannak hűséges férfiak, meg vannak hűtlenek.
Előbbi nem érzi magát feljogosítva a félrelépésre, ha a feleségének változik az alakja.
Az utóbbi akkor is úgy érzi, hogy joga van félrelépni, ha Keleten kelt fel a nap. Mindig talál valami kifogást, hogy ő most épp miért "jogosult" félrelépni.
Mert kevés a szex, nem jó a szex (mihez képest...), nem törődik (csak) vele, hízott, fogyott, öt év alatt öregedett öt évet, szült/nem szült, hisztizik, hangosan veszi a levegőt, és időnként pislog.
Az a helyzet, hogy ha van kivel, és van rá lehetőség, nem fog nemet mondani. Csak gyárt mellé egy elméletet, hogy most épp miért lép félre, mert az mégse vallhatja be saját magának sem, hogy egy farokvezérelt, hűtlen, sz.ar alak, aki a legjobb feleség mellett sem képes nemet mondani.
Ismerek én is olyat, aki csalta a terhes feleségét, meg szülés után is (elvégre akkor 6 hétig nincs szex, erre reflexből kijár a szerető), aztán utána is. Azt nem értettem, hogy a felesége egy csinos, okos, ápolt nő, jól főz, tisztaságmániás, stb. És a szeretője egy behízott trampli, akire leginkább az igénytelen jelző illik. De ha egyszer csak neki kellett, hát vele lép félre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!