Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekes apukak, mi a véleményetek, tapasztalatotok a terhesség alatti alatti es utáni szexuális eletről?
Alapból a vonzalommal van baj nálatok akkor egymás iránt.
Nekem még pont hogy szexi is volt a feleségem olyan állapotban (megőrizte a régi, szép alakja nagy részét, pláne a szép arcát).
Az utolsó hetekig szexeltünk heti 4-5-ször, aztán a szülés után is 2 hónapot vártunk (persze addig is volt pl orál) megint.
29/F
Nálunk nem volt gond, az utolsó percig szexeltünk. Szülés után is alig vártuk, hogy lehessen, le se telt a 6 hét.
Most várjuk a harmadikat.
Szerencsére nem minden férfi gerinctelen, aki a terhes feleségét csalja, mert agyműködése nincs, erekciója még talán.
A felesegem a terhessege alatt felszedett25 kilot, abszolut semmi hangulatom nem volt vele lefekudni es nem szep dolog, de en is megcsaltam. Soha nem derult ki.
A sztori rosszabb resze az, h a gyerek utan sem adta le, hiaba noszogattam szrik bele, ugyhogy zsinorban csalom, ez van. Persze, szeretem es nyilvan nem hagyom el egy gyerekkel csak azert mert dagadt lett, de a szexualis eletunk megszunt. Konnyu mondani h oooo hat o a gyefekeid anyja, mindenhogy szep.
Ha alapbol a dagadt nokre buknek nem lenne semmi baj (senkit nem akarok megserteni) de elvettem egy vekony not es jelenleg egy balnaval elek. Nem erre mondtam igen-t amikor elvettem. Ja es hiaba probaltam meg dietara fogni, vagy elvinni sportolni egyszeruen nem erdekli es csak ul es zabal. En heti 5 szor jarok edzeni es mindenem a hekyen van. Nyilvan nem azt varom el, h topmodell legyen, de azt igen, h erdekelje a kulseje es ne varja el, h nekem igy tetsszen.
Egyebkent sosem sosem szolok be neki, nem teszek bunko megjegyzeseket szoval semmi ilyesmi....csak nem fekszem le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!