Mi a Véleményetek és tapasztalatotok, jó életkor az anyukánál a gyerekválalásnál, ha elsőnél 37 lesz mire szül, a másodikal38, a harmadikal 40, a negyedikkel 42 az ötödikkel 44 éves?
ugye nem te vagy az akinek ég egy sincs? már volt egy ilyen kérdés, csak ott leírtad.
szerintem nem jó így, de ha így jön össze, akkor jobb híján megteszi.
én nagy korkülönbséggel szültem, a 20as éveim közepén és a 30as éveim közepén is, hatalmas különbség volt már a kettő között is, pedig 33 évesen még fiatalnak számít az ember. 44 évesen, úgy, hogy 4 pici van otthon, az elég húzós lehet. mondjuk már a 2.kal kicsinálod a tested, ha 3 hónapot hagyod regenerálódni
Véleményem van csak, mivel nem szültem futószalagon - ahogy írja itt vki-, és nincs 5 gyerekem.
Ezt nem tudom, hogy bírád testileg és lelkileg.
Szerintem sehogy...
Még az első 2 oké...
De a 3-4-5... Ez nagyon kevés idő 5 gyerekre! A testednek is regenerálódnia kell.
Nekem 2 gyerekem van, 20 hónap van köztük, de néha így is elég nehéz.
Csodálnám ha ennyi gyereket ki tudnál hordani,meg tudnál szülni idős terhesként. 37 első,39 második.Nekem ez lenne a max.
vagy nagyon max 41 harmadik,de már ez is necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!