35 évesen, vagy 36 évesen jó életkor a család alapításra a mai világban?
35,5
Most ez komoly kérdés? Nem tök mindegy,h 35 v 36 éves vagy? :O
Mert ha azt kérdezed, h 25 v 35, az még oké...De így... Nem értem.
Ármelyik világban kicsit kesői a 35-36 eves kor,mha az illető nő.
Ennek ellenére a mai vilagbanidáig tolódpik ilyen-olyan okok míatt, nem ideális, de ez van.
Férfiak eseteben biolőgiailag oly mindegy, egyébkent ekörül már nekik is jobb ha nem csecsemő a gyerek.. 50 évesen egy 15-16 éves gyereke lesz, az én 50 pár éves szüleim az unokákat várják már..pedig nem vállaltak korán.
Az egyik volt kolleganom is 24 evesen klasszul eltervezte, hogy 33 eves koraig epiti a karrierjet, megteremti a ferjevel az egszisztenciajukat, es majd 33 evesen nekiall a csaladalapitasnak.
El is telt munkavaş az a 9 ev, es nekiaalltak probalkozni. Na ekkor kerult xar a palacsintaba, ugyanis nem jon ossze a baba. Ennek 7 eve. 5 lombikon is voltak, es 40 eves lesz iden a no.
Most mar banja, hogy nem kezdek bele elobb.
Szoval azt is kalkulald bele, hogy nem gombnyomasra jon a baba, hanem sokszor evek kellenek.
Orvosilag az ideális kor kb. 28 éves korig tart.
#6-os, a terméketlenség nem biztos,hogy a kora miatt van az ismerősödnek, lehet, már huszonévesen sem esett volna teherbe. Rengeteg nőt ismerek, aki egy-két próbálkozásra terhes lett spontán 35-6-7 évesen is (többek között én is, pedig a férjem sem hamvas tini), de van olyan is, aki 29 évesen lombikozik sikertelenül már több éve.
26 éves vagyok,most várom az elsô babánkat.Én már évek óta vágytam rá,de semmiképp nem akartam késôbb,a lényeg az anyagi biztonság volt és hogy egészségügyileg rendbe jöjjek,és azonnal bbele is vágtunk a férjemmel.Mindenkinek más az ideális kor.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!