Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek, ha a volt feleség behajítaná a házatok ablakát egy téglával?
A helyzet a következő:
A férjem exneje elég nehezen viselte a válást, hogy kikerült a jólétből és hogy a válás után semmit nem kapott. Plusz itt van az is, hogy még mindig szerelmes a férjembe.
A gyűlölködő levelek heti rendszerességűek, az előző számomat megszerezte valahogy és oda is különböző sms-eket írogatott, hívogatott és olyanokat kérdezgetett, hogy boldog vagyok-e most, hogy őt tönkretettem, meg hogy miattam fog a föld alá kerülni, stb. Többször beszélt vele a férjem, a szüleivel is beszélt külön, hogy csináljanak vele valamit, figyeljenek rá jobban (hozzájuk költözött a válás után).
Most tavasszal kész lett az új házunk, be is költöztünk már.
A kaput teljesen összefestékezte, lefújta.
Volt, hogy patkányméreg volt becsúsztatva a kapu lenti rése alatt (van egy kiskutyánk).
A szemetest ha kivitte a férjem, másnap reggelre ki volt borítva és minden kiszórva az előkertünkbe.
De a legutóbbi húzása az volt, hogy behajította egy téglával az utcára néző ablakok egyikét... Én nagyon kiakadtam, de a férjem nem akart szólni a rendőröknek, merthogy így is tele van problémával az exe, ne nehezítsünk a helyzetén.
De akkor hagyjuk, hogy terrorizáljon minket és csendben reménykedjünk, hogy egyszer talán megunja?!
Pedig ez a megoldás, hogy szólni kell a rendőrségnek.
Máskülönben nem fogja abbahagyni a zaklatást.
Esetleg annyit tehettek, hogy előtte figyelmeztetitek, hogy ez lesz a vége, ha még egyszer csinál vmit.
De nyilván ebben férjednek is partnernek kell lenni.
Mindenképp jelentsétek fel!
Vagy a férjed előbb megvárja, amíg bajod esik? Eddig se az exen múlt!
Ha nincs következménye a tetteinek, egyre durvább lesz.
Egyébként meg a férjednek kellett volna leállítania a legelején.
Az is érthető valahol, hogy a párod nem akarja bántani az exét. Ő jól ismeri, valószínűleg tudja, hogy mennyire nyomorultul maga alatt van.
De ez akkor sem állapot. Ez már az a pont, amit én sem hagynék. Szerintem is szóljatok a rendőrségnek.
Az ex bántja saját magát!
Gondolom pont ezért is vált el az útja a "férjétől".
Lehet tolerálni dolgokat de fontos, hogy legyen határ ami mögött ti együtt lehettek.
Ez most hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!