Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar eljegyezni, sem elvenni még a párom. Szerintetek miért?
Üdv!
Párommal 6 éve vagyunk egy pár. Az első 3-4 év volt maga a boldogság apróbb veszekedésekkel, amiket meg tudtunk végül mindig beszélni. Miután összejöttünk, és egyetemre mentem tanulni, ő meg tőlem 100 km-re, otthon dolgozott, csak hétvégente látjuk egymást, vagy nyáron picit többször.
Néha elfog az érzés mégis, hogy még nem szeretne többet, és hogy miért nem. Ilyenkor megkérdezem tőle én, hogy mi a terve, a válasz mindig az, hogy nem tudja még. Eddig tanultam, nemsokára végzek, az volt a baj. De számíthatok-e a diplomaosztó után valamire?
Egyszer nekiszegeztem konkrétan a kérdést: Tervezi-e hogy valamikor is elvesz, vagy nem,mert ha nem, "nincs értelme" vele szórakoznom, már a 20-as éveim közepén....akkor keresek olyat, aki elvesz. Azt mondta, hogy de, tervezi. Meg már voltak olyan mondatai, hogy "azon dolgozunk, hogy egy család legyünk majd" Meg hogy "majd ha együtt élünk..."
Irántam nem vonzódik már úgy, mint az elején? Most itt főleg a lelki-kapcsolatra gondolok. Vagy csak még mindig nem tudná, hogy mit akar?
Előre is köszi a válaszokat. 24/L
11-es. Köszönöm, hasznos volt a válasz.... A kérdésem nem erről szólt...
Egyébként a úgy írtam, hogy " nincs értelme" vele szórakozni. Ez azt jelenti számomra, hogy igenis van értelme részemről a kapcsolatnak.
Gyereket csinálni, együtt élni és a végén megdögleni meg lehet házassági anyakönyvi kivonat nélkül is.
30/f
12.es válaszoló: Teljesen szívemből szóltál, köszönöm szépen. Igen, ennyi a lényeg, talán tényleg nem fontos a papír. Meg hát.... hiába házasodik össze sok ember, ha veszekednek, verik egymást, meg hűtlenkednek, nem igaz? :)
13. Ó, kérdeztem már őt. És hidd el, nem csak úgy elvagyunk. Én, és úgy érzem ő is szeretünk egymással lenni, beszélni, még nem untuk meg egymást.
Úgy vagyok vele inkább csináljuk végig a dolgot, minthogy esküdözzünk égre-földre helyette ca 10-15 évente :D
30/f
Nagyon gyerek voltál még, mikor összejöttetek, nagyon gyerek vagy most is.
Hiába a hat év, 100 km van köztetek, tanulsz, nem dolgozol. Hogyan akarnál összeköltözni?
Hogyan akarnál összeházasodni, ha még az együttélés is akadályokba ütközik? Vagy elvenne, aztán találkoznátok hetente-havonta egyszer? Tényleg házasság lenne az?
Diplomázz le, költözzetek össze. Minden máson ráérsz utána aggódni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!