Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél az egyik félnek volt lakása, ott ő házasság után megosztotta a tulajdonjogot a házastárssal?
Mert egyik ismerősöm szerint ezt így kellene, mert "ami az enyém az a tied is", vagyis minden legyen közös. Ez idáig ok, de ráírni a lakás felét?!
Nekem ez nagyon abszurd olyan mintha az illető az iingatlannal akarna házasodni nem a tulajával...
Vagy én gondolom rosszul?
Hát ez így elég nonszensz.Mondjuk a 2 év utáni összeköltözés is.
Védelem nélkül én se költöznék a csajhoz de ahhoz elég egy szívességi lakáshasználó szerződés csak,hogy ne fordulhasson elő a drágára rájön az 5 perc és kereshetek fél nap alatt albérletet.
Viszont ha hitellel terhelt a lakás és a csaj közös költségnek tekinti annak a fizetését az meg nem kapcsolat hanem albérleti szerődéssel létesített együttélés.
#11, mi az a "szívességi lakáshasználó szerződés"? Ilyen tényleg van?
Nincs hitel a lakáson.
Valami ilyesmi.Úgy gondolom ez pont elég védelmet nyújt arra az esetre ha a csajról kiderül az összeköltözés után,hogy elmebeteg ne tudja kirakni a srácot az éjszaka közepén és annak legyen ideje a költözést intézni ne pedig az utcáról szedje össze az 5.-ről kidobált cuccait.
#13, igen jól látod... Avagy pont ez a "lényeg", hogy a csajon keresztül biztosítsa a jövőjét, akár vele, akár nélküle...
#14, azért ennyire nem lenne durva a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!