Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik nem akartak házasodni, de meggondolták magukat, miért?
Általában
1.Leendő feleség rinyája
2.A férfi anyjának rinyája
3."Há' még mindég nem házasottatok meg?" kérdés megunása
4.Kényelmi okok, lásd előző válaszoló hivatalos ügyeit
5.Jön a pujáró
6.Jár érte valami fideszes segíjke
7.Dogmatikus gondolkodás bekapcsolása "merhá' az úgy természetes merhá' régen úgy vót merhá' a Gusztiék is házasottak" mélyproli hozzáállás
8.Épp 90%-os akció van a gyűrűre
Amúgy a vicces az, hogy a házasságnak csak hátrányai vannaak. Olyan nagyobb dolgoktól, mint a válással járó hadisarcok lefizetése, egészen addig a napi kényelmetlenségig amit a gyűrű viselése okoz. Borzasztó dolog ékszert viselni, én utálom, viszketek tőle, izzadok alatta stb.
Beteg, azt akarja ápold
Jobb jövedelmed van, mint neki
Tied a lakás, fél hogy kiteszed
Féltékeny valakire a környezetedben így akar magáénak tudni
Oda akarja telepíteni az anyját
Másnak csinált gyereket és fél ha kitudódik, akkor lelépsz
Nem akar idős korára egyedül maradni, bebiztosítja magát
Eddig várt a "nagy szerelemre", de nem jött, maradtál te
De legegyszerűbb, ha megkérdezed. Ha akarja megmindja vagy kamuzik egy jót.
Nálunk azért gondolta meg magát a párom, mert tudja, hogy nekem fontos.
Nem volt hiszti meg kikényszerítés, semmi, amit itt szoktak felhozni. Én a legelején közöltem, hogy házasságban képzelem az életem, ő meg azt, hogy nem. Baromi sokat beszélgettünk az elején (az ő indítványozására!) arról, hogy miért vagy miért nem fontos a házasság, kinek mi a szempontja.
Néhány év elteltével ő maga hozta fel a dolgot. (Köztes időben sosem volt téma.)
Gyanítom, ha tudná, hogy nekem nem fontos, magától nem erőlködne, de boldoggá akar tenni. Ennyi a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!