Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy 21 evesen megijedtem a hazassag gondolatatol?
A hàzassàg nem a gyerekről szól, hanem arról hogy egy pàr törvényes módon is össze szeretne tartozni. Tudod ez nem csak egy papír, hanem jogokat keletkeztet, így lesznek a pàrok hivatalos hozzàtartozói egymásnak. Nézz utàna. Oké ha te a pasidnak akartàl szülni de ne szóld màr le a hàzassàgot. A ti dolgotok ha nektek ez nem fontos de ne mondd màr hogy csak papír mert nyilvànvalóan több annàl.
A gyerek dolgot meg miért is kellett felhozni az én részemről? Némi tapintat szorulhatott volna beléd ugyanis gondolj bele, hogy a nagy oktalan felhàborodàsod közepedte ezt " ha nincs gyereked úgyse tudod" olyan embernek böfögted oda akinek nem lehet gyereke. Te személyeskedtél, én pedig csak az igazat írtam. Ne mondd màr hogy 13 év alatt csak a gyerek( ek) miatt nem volt időtök összehàzasodni...Kifogàs.Na mindegy is. Ilyen emberekkel én nem tàrgyalok tovàbb.
22
Ne törődj vele. Minket, akik nem ellettek le pár kölyköt, legalább biztosak lehetünk abban, hogy nem ezért vettek el, hanem mert tisztelnek és szeretnek, és nem egy szülőgépet, tenyészállatot látnak bennünk.
13
Az eljegyzés tényleg házasulandóknak való. Te meg ne keress kifogásokat. A pasid még arra sem tart méltónak, hogy feleség légy, pusztán a szeretője vagy aki még fel is csináltatta magát, és azt hiszi ezzel megfogta:D Mi a gond? A pasid nem is akar elvenni? Frusztrált vagy emiatt? Ezért sértődtél be ennyire?
"ismeretlenül írsz olyant másokról amikkel talán meg is bánthatod! "
Ezt te tetted. a 22-es csak az igazat írta, semmi mást. (csak szólok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!