Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normalis, hogy 21 evesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, hogy 21 evesen megijedtem a hazassag gondolatatol?

Figyelt kérdés
1 hettel ezelott a parom ezzel jott elo, igaz O mar idosebb nalam, de kb. az arcomra fagyott a mosoly, elkezdtem izzadni minden bajom volt. Nem arrol van szo, hogy ne szeretnem, mert igen, csak ez egy igazan komoly elkotelezodes, a hazassag egy eletre szol. Arrol nem is beszelve, hogy egyszeruen gyulolok a kozeppontba lenni, az egesz habos-babos lagzitol, nyalas ceremoniatol kiraz a hideg.
2017. máj. 12. 10:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút normális! Én még 30-as éveim végéhez közeledve is megrémülök, ha meghallom ezt a szót hogy... (Le sem merem írni.)
2017. máj. 12. 11:55
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Normális! Nagyon-nagyon fiatal Vagy. Még tanulj, dolgozz, legyen több szakmád, élvezd az életet. Megbánnád, annyira fiatalok Vagytok még mindketten.
2017. máj. 12. 13:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek való a házasság. Mi 13 éve vagyunk együtt, eljegyzés volt már a 3-dik évfordulónkon de esküvő még mindig nem. A párom néha felhozza, de szerintem már rájött hogy nem adom be a derekam. Amúgy már az első évünkve összeköltöztünk és két gyerekkel bővültünk is már azóta. Én se szerettem volna a középpontba lenni és így is nagyon jól megvagyunk. A 21 évedre Én is azt mondom hogy kicsit korai, még ráérsz :)
2017. máj. 12. 14:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most ellenpéldát is kapsz, nehogy egyszerű legyen a döntés. :) 17 éves voltam, amikor összejöttem azzal a fiúval, akihez 23 évesen hozzámentem. Most 28 vagyok, 2 gyermekünk született, és még mindig együtt vagyunk. Nem bánom, hogy fiatalon köteleztem el magam. Együtt váltunk felnőtté, együtt építettük fel az életünket. Vannak buktatók, vannak kifejezetten rossz napjaink, vannak olyan időszakok, amikor nem ég 1000 fokon a szerelem, de van egy társam, akire mindenben számíthatok, akivel ismerjük már egymás minden rezdülését, akivel közös célokat tudunk kitűzni és megvalósítani. Azért, mert összeházasodtok, még nem kell lehúzni a rolót, sőt! Már bőven házasok voltunk, amikor még hajnalig táncoltunk, vagy csak róttuk a város utcáit, moziba, színházba, múzeumba, étterembe mentünk, főiskolára jártam. Hogy be voltam-e tojva? Persze. Eljátszottam-e a szakítás gondolatával? Sokszor. De mindig arra a döntésre jutottam, hogy nekem emellett az ember mellett van a helyem. Ha szeretitek egymást, tudjátok tolerálni egymás hülyeségeit, vannak közös céljaitok, amiket együtt meg tudtok valósítani, akkor ne tökölj sokat. Nem kötelező a habos- babos lagzi, és nyálas ceremónia sem kell, ha nem akarjátok.
2017. máj. 12. 15:27
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezaz ember jo is maradna hozzad akkor is dobnad valakiert mert kell az uj. Hozzad hasonlo nok majd talan 35 korul ernek meg erzelmileg es ertelmileg is egy parkapcsolatra vagy hazassagra. De ez nem korfuggo. Legtobben sohasem csak elhelyezkednek egy jokepu penzes ferfi mellett.
2017. máj. 14. 16:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Dehogy szol egy eletre. Barmikor lehet valni es barmikor felredughat az ember. Te attol felsz hogy mas ferfit nem erezhetesz.
2017. máj. 14. 18:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom normàlis- e. Ha félsz az ilyen jellegű elkötelezettségtől akkor vagy te magad nem vagy még elég érett hozzà, vagy a kapcsolatot nem érzed véglegesnek ( tehàt hogy innentől csak vele és soha senki màssal).

A női ismerőseid hülyeségeket hordanak össze mert vagy nem veszi el őket a pasijuk és savanyú a szőlő, vagy egy kalap szar a hàzassàguk. Rajtad múlik milyen embert vàlasztasz tàrsadnak.

Szintén ökörség hogy vége az éleetednek ha férjhez mész. Miért lenne? Én 25 évesen mentem férjhez és hatàrozottan nem lett vége az életemnek. Nagyon jó érzés érzelmileg és a törvény előtt is összetartozni azzal akivel szeretitek egymàst. :)

2017. máj. 14. 20:51
 18/24 anonim ***** válasza:
57%
13. Az eljegyzés azoknak van akik össze akarnak hàzasodni. Mire jó, hogy kamuztok? Az ilyenek mint ti csak magatokat teszitek nevetségessé ilyen mű " eljegyzéssel".
2017. máj. 14. 23:54
 19/24 anonim ***** válasza:
18-as! 13-as vagyok! Mivel tettük magunkat nevetségessé? Ismersz minket? Tudod mit miért és hogyan tettünk? NEM! Nem volt puccos eljegyzésünk, kettesbe voltunk és nem is vertük nagy dobra! Szóval nem is tudom miért írtad ezt. Ismeretlenül lehet okoskodni, de a fent lévő kérdésre kéne válaszolni nem beszólni másoknak! Ha nem tudsz válaszolni akkor meg inkább maradj csendbe! De hogy Te is értsd! Annak amit írtam az volt a lényege hogy papír és nagyon drága, puccos esküvő nélkül is lehet boldogan, családba élni!
2017. máj. 17. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
9%
Tanulj meg olvasni 13 Mint Irtam, az eljegyzés azoknak való akik össze akarnak hàzasodni. Bennetek nem volt ilyen szàndék ( különben màr megtettétek volna) , szóval az " eljegyzésetek" csak bohóckodàs, semmi több. Èrtelmetlen és szànalmas. Csak az igazat írtam, szóval nincs semmi okod felhàborodni.
2017. máj. 18. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!