Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lehet meg akar kérni, de én megijedtem, mit tegyek?
7 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt is élünk. Eddig mindent megadtam volna azért hogy megkérje a kezem, fel sem merült bennem semmi bizonytalanság. De volt köztünk egy szakítás, amikor 2 hónapig külön voltunk és pár hete vagyunk újra együtt, szeretem őt nagyon, de azóta mégis "félek".
Onnan jöttem rá a dologra hogy a böngészési előzményeinél ott volt a jegygyűrű szó, több ékszerbolt honlapját is megnézte és elmegy ide-oda, hogy intézi a karácsonyi ajándékokat.
Régen kiugrottam volna a bőrömből ezért, most meg olyan hirtelen jött a dolog és kicsit félek... Ez mennyire normális ilyenkor?
Lehet, hogy a külön töltött idő neki pont arra volt jó, hogy rájöjjön, hogy te kellesz neki, és veled akarja leélni az életét.
Benned meg maradtak még tüskék, mert azért a szakításnak is oka volt.
Hasonló helyzetben én az eszemre hallgattam. :) Mikor megkért, akkor igent mondtam, és az esküvő dátumát úgy választottuk ki (bő egy évvel később), hogy addig azért még kiderüljön, hogy tényleg ezt akarjuk-e. Nem akartunk nagy lagzit, úgyhogy nem kellett előtte hónapokkal elkezdeni a szervezést, kb. egy évem volt meggondolni magam. De nem tettem. :)
Kérdező, nincs ezzel gond, a hozzáállásoddal sem. Jó lenne tudni, hogy nagyjából mennyi idős vagy, sokat számítana.
Két megoldás lenne erre: 1. megkéred párodat, hogy kicsit tegyétek férle ezt a témát, megjegyezted és pár hét múlva megmondod neki a választ, 2. írj Somának, mert ő tud mondani egy-két hatásos szót arra, hogy te lelkileg ezt hogyan rendezd magadban. Megtalálod az Újegyensúly honlapon vagy a facebook-on is. Nagyon fontos, hogy ezt egy nő magában rendezze lelkileg, felkészüljön rá, ugyanúgy, mint egy férfi is.
csak nehogy ne a te kezedet akarja megkérni :D
viccet félretéve:
mindenképp gyanus még férfi szemmel is nekem, hogy pár hétre az összejöveteletek után, egyből meg akarja kérni a kezed.
gondolom a 2 hónapba vagy nem jött össze azzal akivel szerette volna, vagy összejött csak valami mégsem olyan, és visszarohant hozzád, hogy mégiscsak jó leszel...
mondjuk ez elég gáz,hogy a böngészési előzményeit kukkolod.
én szólnék neki,hogy véltlenül megláttam. szerintem ha ilyen régóta együtt vagytok és ezek szerint komolyan is terveztek,akkor ezt meg kéne tudni beszélni.lehet ezzel lelövöd a meglepit, de ha úgy teszel,mintha nem tudnál róla,az még gázabb.
neked kell tudni. ha még nem állsz készen rá,akkor mondd el neki,hogy még csak most jöttetek újra össze stb..
de szerintem ennyi idő után és egy kis külön töltött idő után el kéne tudni,hogy vele akarsz -e lenni,vagy nem. miért szakítottatok? miért jöttetek újra össze? te miért jöttél újra össze vele?
ha azért,hogy ne legyél egyedül,akkor tényleg kár lenne igent mondani.
Miért nézegetted a böngészi előzményeit? :D
Amúgy szerintem így, bizonytalanul ne mondj igent neki. Sőt, már most beszélgess vele erről, mielőtt megkér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!