Nagyon megijedtem mi lesz most velem? Akár már rák is lehet?
Figyelt kérdés
nyáron találtak nálam magas kockázátfaktorú hpv-t (58).kaptam immunerősítöt de nem múlt el.Az eredményem eddig mindig P2 volt.Ma voltam ismét orvosnál, de egy másiknál mert nem voltam megelégedve az előzővel.Ő talált méhszájsebet,ami vagy az elmúlt 3 hónapban alakult ki vagy már régebben vagy az előző nem vette észre.Azt mondta mindenképp müteni kell mert ez nem játék.vett kenetet, ha P2 lesz akkor égetés ha p3 akkor kimetszés.ezek mit jelentenek? az előző orvosom semmi ilyenről nem beszélt, most nagyon meg vagyok ijedve.és későbbiekben lesz bármi hatásuk ha valamelyiket megcsinálják? (teherbeesés,szülés) köszönöm2016. jan. 28. 19:14
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy itt bármilyen válasz is segítene rajtad. Kérdezd meg az orvosodat még egyszer, vagy kérj másod- harmadvéleményt. Itt semmilyne válasz nem lehet releváns.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtál, az esetleges tapasztalatok érdekelnének. és azt elfelejtettem írni (hátha fontos) hogy sok rákos megbetegedés előfordult a családban. anya is méhnyakrákos volt.
2016. jan. 28. 19:24
3/3 anonim válasza:
Se az égetés, se a kimetszés semmiféle hatást nem gyakorol a későbbi teherbeesést, szülést illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!