Nagyon megijedtem, mi lehet velem?
most nem a vizeleted színe olyan??? ha igen sürgősen száguldj el házi dokihoz, mert nem játék ha húgyúti fertőzésed van akár meddővé is válhatsz
ha nem a vizeleted az akkor meg irány a nődoki, nézesd meg magad mert így nagyon kicsi az esélye ilyen rendszertelen ciklus mellett hogy összejön a baba,
remélem minél hamarabb meglesz a gyermekáldás
Ha 30-35 napos ciklussal számolunk, akkor nagy valószínűséggel most van a peteérésed.
Van, hogy valakinek ilyenkor pár csepp vérzése van. Nekem például barnás váladék szokott jönni, de csak akkor látom, ha wc-re megyek.
Javaslom a gyerekvállalás, nevelés/teherbeeség témakört, sok kérdés és válasz van, ott többen is tudnak segíteni neked, ha még van kérdésed!
Egyébként, amióta mi is tervezzük a babót, nekem is kitolódott a ciklusom. Bár ennek már 2 éve...
Nem tudom, mióta probálkoztok, de lehet érdemes lenne dokihoz menni, megnézzék, hogy jók-e a hormonjaid. Lehet, hogy a fogi bezavart a hormonok működésébe, azért ilyen össze-vissza. Pár vérvétel, és kiderül, hogy minden oké-e.
Remélem, hamar összejön a babó!
Ja, és még valami!
Szerintem szerezz be LH tesztet, nekem nagyon jól bevált!
Drogériákban lehet kapni, bár ott elég húzós az ára(5 db kb.2000-2500 ft). Én interneten (Vaterán, tesz-veszen)szoktam venni, sokkal olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!