Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon megijedtem, mi lehet...

Nagyon megijedtem, mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Kisbabát szeretnénk, de valahogy nem jön. Mióta nem szedem a fogigátlót egyre rendszertelenebbek a ciklusaim, 35, 37, 45, 48 naposak lettek. 9én jött meg utoljára, tegnap pedig véreztem, de csak, ha elmentem wcre és nem is élénkpiros, hanem ilyen rozsdaszínű sűrű krémes valami... volt már valaki hasonló helyzetben? mi lehet ez? eléggé megijedtem...
2009. júl. 26. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:

most nem a vizeleted színe olyan??? ha igen sürgősen száguldj el házi dokihoz, mert nem játék ha húgyúti fertőzésed van akár meddővé is válhatsz

ha nem a vizeleted az akkor meg irány a nődoki, nézesd meg magad mert így nagyon kicsi az esélye ilyen rendszertelen ciklus mellett hogy összejön a baba,

remélem minél hamarabb meglesz a gyermekáldás

2009. júl. 26. 10:48
 2/6 A kérdező kommentje:
nem a vizeletem olyan, hanem olyan mintha megint menstruálnék... azóta van ez az egész összevisszaság, hogy eldöntöttük a kisbaba dolgot... :(
2009. júl. 26. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha 30-35 napos ciklussal számolunk, akkor nagy valószínűséggel most van a peteérésed.

Van, hogy valakinek ilyenkor pár csepp vérzése van. Nekem például barnás váladék szokott jönni, de csak akkor látom, ha wc-re megyek.

Javaslom a gyerekvállalás, nevelés/teherbeeség témakört, sok kérdés és válasz van, ott többen is tudnak segíteni neked, ha még van kérdésed!

Egyébként, amióta mi is tervezzük a babót, nekem is kitolódott a ciklusom. Bár ennek már 2 éve...

Nem tudom, mióta probálkoztok, de lehet érdemes lenne dokihoz menni, megnézzék, hogy jók-e a hormonjaid. Lehet, hogy a fogi bezavart a hormonok működésébe, azért ilyen össze-vissza. Pár vérvétel, és kiderül, hogy minden oké-e.

Remélem, hamar összejön a babó!

Ja, és még valami!

Szerintem szerezz be LH tesztet, nekem nagyon jól bevált!

Drogériákban lehet kapni, bár ott elég húzós az ára(5 db kb.2000-2500 ft). Én interneten (Vaterán, tesz-veszen)szoktam venni, sokkal olcsóbb!

2009. júl. 26. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. júl. 26. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg bezavart a fogamzásgátló a hormonjaidnak. Én meglátogatnám a nőgyógyászt.
2009. júl. 26. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
elmentem orvoshoz és kiderült, hogy pcos vagyok... :(
2009. aug. 19. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!