Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik velem? Megijedtem.

Mi történik velem? Megijedtem.

Figyelt kérdés

PCO-m van. Április 19.-én jött meg utoljára. Június 18.-tól Duphaston szedtem 2x1-et 5 napig, hogy megjöjjön. Viszont júni 11.-től szedem a zafír barátcserjét is napi 1-et. Szombaton azt hittem megjön, de nem. Azóta csak barna jön, de olyan kevés, hogy elég egy tisztasági is.

Most megijedtem, mert ilyen barna nekem még sohasem volt. Szerintetek a barátcserjétől? Olyan sok jót olvastam róla, pont rajtam nem segít? Járt valaki így?

2010. jún. 28. 17:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, a barátcserjéből napi kettőt szedek, reggel egyet és este egyet.
2010. jún. 28. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Én először csinálnék egy tesztet, aztán mennék a dokihoz.
2010. jún. 28. 18:00
 3/7 A kérdező kommentje:
16-án voltam uh-on, akkor volt 6 mm a méhnyálkahártya. Akkor csak látták volna, ha baba van. A duphaston meg 18-tól szedtem 22.-ig, 26.-tól kezdtem pecsételni. Úgyhogy gondolom nem vagyok terhes. A duphastontól amúgy is megmaradhatna?
2010. jún. 28. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugalom, semmi okod az ijedtségre. Még egy hónapja sem szeded a barátcserjét... Ne csodát várj, idő kell, amíg segíti a szervezetedet. Na hagyd abba a kúrát, legalább 2-3 hónapon át érdemes csinálni.

A barnázás lehet a változó hormonoktól is. Nekem elég sokat volt, de mióta a barátcserje helyretette a ciklusomat, megszűnt.

2010. jún. 28. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Így, hogy írtad az uh-ot, egyetértek a második válaszolóval.
2010. jún. 29. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Ma is voltam uh-on, már csak 2,4 mm a nyálkahártya. Hova lett, ha azóta nem is menstruáltam????

Azt mondta az orvos, hogy fogalma sincs mi történik.

2010. jún. 29. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
hm...érdekes ez..nekem az utolsó két mensim másfél két napos volt de inkább csak maszatolás..nyálkahártyát sem és alvadt vér darabokat sem láttam..dokihoz mentem azt hittem baba van..hát a fenét..semmi..viszont épp újra épül a méhnyálkahártyám..kérdeztem én is a dokit..hogy de ha nem lökődött le akkor hova lett? Erre azt mondta elvitte a kisgömböc...gondoltam is de rohadt vicces:S..pedig előtte hónapban félidő előtt már 13mm volt..akkor az mensiig minimum 18-20mm hízhatott..de hová lett?? Minden esetre elküldött női nemi hormonokat nézni...vérvételre..szedtem én is a barátcserjét de nagyon bekavart nekem és abba is hagytam..végül is csak azért szedtem, hogy talán segíti majd a beágyazódást..peteéréssel nem volt gond..mensim is 29 napra megjött...de csak azt értem el vele, hogy az utsó két ciklusom másfél két napos alig valami maszatolás lett...soha többé nem szedek semmit..de a rejtélyt jó lenne ha valaki megfejtené..hogy hová lett a nyálkahártyánk???
2010. júl. 2. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!