Mi történhetett velem? Nagyon megijedtem.
Este,arra ébredek fel,hogy a székemen ülök,az íróasztalom előtt. Azt hittem,hogy az ágyam mellett vagyok,és fel akartam mászni rá,de nagyon keménynek éreztem. Fel is másztam ( pedig ekkor már ébren voltam,és nem vagyok bolond :( ),amikor érzem,hogy az íróasztalomon fekszem..le is másztam,de hirtelen nem tudtam,hogy a szobám melyik részén vagyok. Csak akkor tudtam meg amikor felkapcsoltam a villanyt,hogy az ágyamtól igen messze állok.. Mi történhetett? Alvajáró lennék? Hogy kerültem a székembe? Nem emlékszem.. Nagyon megijedtem! :(
Pedig lefekvés előtt még olvastam,aztán fél tizenegy felé elaludtam. És mindez éjfél fele történt. Aztán nem mertem elaludni,de végül mégis elaludtam,és reggelig mélyen,ébredés nélkül szunyiztam. 14 éves lány vagyok,de ilyenben még nem volt részem. Általában jól is alszom,és ritkán álmodok rémeket..
Ja,és még valami,nem tudom,hogy van-e összefüggés,de lefekvés előtt kinn a kertben zuhanyoztam,de nagyon,nagyon hideg vízzel. Meleg volt,és nekünk csak jéghideg víz folyik kint. Gondoltam,felfrissülök. Elég sokáig zuhanyoztam,és utána a végtagjaimat éreztem,meg hogy a szívem gyorsabban ver. Lehet,hogy az idegrendszeremre is "hatással" volt a hideg víz? Már nem tudom mit higgyek,félek,hogy még többször is lesz ilyen. :( Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!
Ne aggódj, nincsen semmi baj!
Nem tudom, mit ehettél, vagy nem is ettél???
A hideg víznek nincs ilyen hatása,. de a kajának lehet.
Semmi baj. Nem te vagy az egyedüli, aki ilyesmit átélt. Régebben az egyik ismerősöm felkelt, kiment a nappaliba, levetkőzött és visszafeküdt aludni, mesztelen. Ő nem ébredt fel rá, csak reggel kereste a ruháit. Ő is 14 év körüli volt ekkor. Azóta se történt ilyesmi.
A hideg vízzel tuti nincs összefüggésben.
Szerintem is normális, biztos álmodtál és közben cselekedtél is.
Engem egyszer apukám szedett össze az udvaron félmeztelenül, és tornáztam is már álmomban. Sokszor voltam alvajáró, de a szüleim mindig visszatettek az ágyba. Ezt ki is nőttem szerencsére.
Szerintem nincs semmi komoly bajod, csak ne gondolkozz ezen, mert a gondolattól nem fogsz tudni aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!