Szívbeteg vagyok? Vagy mi történt velem? Megijedtem
Pár perce történt, hogy kb 5-7 percig nagyon gyorsan dobogott a szivem, szinte beleremegett a testem is. Ma még nem ettem (fél 4-kor keltem) és ittam egy korty limonádét. Hajnalban követ pakoltunk apámmal, de nem sokat. Ennyitől biztos nincs semmi bajom. Sétáltam egy kicsit, utána megmostam az arcomat, lefeküdtem és most elmúlt. Mielőtt elmúlt nagyokat dobbant. Nem szóltam senkinek és nem szeretnék orvoshoz menni. Nem volt semmi bajom, nem szédültem csak nagyon gyorsan dobogott. Soha nem volt ilyen, illetve 4-5 éve történt hasonló tesióra után de akkor sem szóltam senkinek. Mi lehetett? Megijedtem! Nem sok energiaitalt iszom, kb 3 hete nem ittam, de mostmár biztos nem fogok! Valakivel hasonló? Segítsetek!
Bocs ha van hibám, telefonról vagyok.
15/L
Milyen az életmódod? Hogy étkezel? Mennyire gyakori ez a hajnali kelés? Dohányzol?
Az energiaitallal tényleg hagyj fel. Én azért a szüleimnek elmondanám, és majd együtt eldöntitek, hogy kell-e orvos. Szerintem nem ártana egy kivizsgálás, a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!