Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes az, hogy még csak a házasság gondolatától is beköltözik a lelkembe egy kis félelem?
Ti hogy voltatok ezzel?
Nyilván elkötelezett vagyok a párom iránt, és nincs más, akit szeretnék, de mikor tényleg érzem a felelősségét, hogy egy EGÉSZ életen át vele: akkor kicsit inába száll a bátorságom :D
Nyilván vannak rossz- és jó tulajdonságai is. De néha azt érzem, hogy talán más emberben nem lennének meg ezek a rossz tulajdonságok (viszont vagy rosszabbak lennének, vagy a fontosabb jó tulajdonságok hiányoznak) Persze nincs tökéletes ember, én sem vagyok az :)
2 éve együtt vagyunk, és még kb ugyanennyit szeretnénk várni a házassággal.
18/L
28/F
Soha nem akartam nősülni!
Volt 2 házasságom, és van 4 gyerekem!
:-(
18 éves vagy
most jön a fősuli, hidd el 2 év múlva azt sem tudod hogy hívták a mostani nagy szerelmet.
amúgy egy 28 éves felnőtt mit akar egy tinitől? agyilag sokat mond elrla
Hát rendben. Elfogadom, hogy te így gondolod, de én nem. És ezt nem dacból mondom :)
De sajnos a kérdésemre még nem kaptam választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!