Házasság félelemből, kényszerből és annak felbontása jogilag? Bővebben lent.
A 8 hónapos terhes barátnőmet magával cipelte külföldre a volt barátja, mert nem bír róla lemondani. Nem sokat hallottunk róla, annyit csak, hogy kényszerből a barátnőm hozzáment, hogy ne bántsa a babát és a barátnőmet.
A srác régen, bántalmazta és molesztálta barátnőmet, amikor még eggyütt jártak, ezért lett vége a kapcsolatuknak már több mint egy éve. Azóta tőlem várja a gyerekünket.
Nem akarom, hogy válás legyen, hanem hogy felbontsák mintha megse történt volna, ha előkerül. Maga az, hogy félt tőle és ezért ment hozzá, és bántalmazta és nem beszámítható a pali, elég a házasságbontáshoz??
Kérem, csak azok írjanak, akik tapasztaltak ebben a témában.
A bontás helyett az érvénytelenítésre gondoltam.
Az olyan, mintha megse történt volna nem?
ez kamu.
Ha a barátnőd, hogy vihette magával az exe, főleg ha tőled terhes? Nem tűnt fel neki, hogy nem egyedül játszik a csapatban már hosszú ideje?
Ha bántotta a csajt, akkor meg mit akar a csaj tőle? És miért pont hozzá, miért nem hozzád ment feleségül?
És ki hallott már olyanról, hogy ukk-mukk-fukk érvénytelen legyen egy házasság, mert neked kínos vagy mert elfingottad magadat? Halk válóperről én még nem hallottam, főleg, ha nem beszámíthatóvá akarjátok tenni a pasit.
Nekem itt valami nagyon bűzlik.
Máshol találj ki történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!