Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Házasság félelemből, kényszerb...

Házasság félelemből, kényszerből és annak felbontása jogilag? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A 8 hónapos terhes barátnőmet magával cipelte külföldre a volt barátja, mert nem bír róla lemondani. Nem sokat hallottunk róla, annyit csak, hogy kényszerből a barátnőm hozzáment, hogy ne bántsa a babát és a barátnőmet.

A srác régen, bántalmazta és molesztálta barátnőmet, amikor még eggyütt jártak, ezért lett vége a kapcsolatuknak már több mint egy éve. Azóta tőlem várja a gyerekünket.

Nem akarom, hogy válás legyen, hanem hogy felbontsák mintha megse történt volna, ha előkerül. Maga az, hogy félt tőle és ezért ment hozzá, és bántalmazta és nem beszámítható a pali, elég a házasságbontáshoz??

Kérem, csak azok írjanak, akik tapasztaltak ebben a témában.

2014. aug. 22. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A házasság felbontása egyenlő a válással.
2014. aug. 22. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:

A bontás helyett az érvénytelenítésre gondoltam.

Az olyan, mintha megse történt volna nem?

2014. aug. 22. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Házasságot válással lehet felbontani. Pont.
2014. aug. 22. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

ez kamu.

Ha a barátnőd, hogy vihette magával az exe, főleg ha tőled terhes? Nem tűnt fel neki, hogy nem egyedül játszik a csapatban már hosszú ideje?

Ha bántotta a csajt, akkor meg mit akar a csaj tőle? És miért pont hozzá, miért nem hozzád ment feleségül?

És ki hallott már olyanról, hogy ukk-mukk-fukk érvénytelen legyen egy házasság, mert neked kínos vagy mert elfingottad magadat? Halk válóperről én még nem hallottam, főleg, ha nem beszámíthatóvá akarjátok tenni a pasit.

Nekem itt valami nagyon bűzlik.

Máshol találj ki történeteket.

2018. okt. 7. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!