Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe profiljara keres ra?
Igazából neked kell érezni, hogy mi lehet mögötte. Ha minden rendben köztetek és tényleg boldogok vagytok, akkor lehet a puszta kíváncsiság. Néha én is ránézek az exeimre, hogy mi van velük, de semmi jelentősége nincs, szeretem a párom.
Ő is néha megnézi az exe profilját, ami nagyobb baj, hogy ő idegesen letagadta, pedig láttam, tehát nyilvánvaló volt. Szerintem kérdezz rá, mi van abban?
Te meg csekkolod a férjed facebookját és instagramját, hogy kikre keres rá..Ez sem kevésbé pozitív dolog, szerintem legalább ennyi magánszférát hagyj meg neki.
Btw én tényleg boldog párkapcsolatban élek, ettől függetlenül néha ha eszembe jut rá szoktam nézni, hogy mi van a régi nagy szerelmeimmel.Nem akarok tőlük semmit, nem érzek irántuk semmit.
De egykor az életem részei voltak, igen, néha érdekel, hogy mi van velük. De nincsenek hátsó szándékaim és nem könnyeimet visszatartva nézegetem a képeiket, egyszerűen csak érdekel, hogy merre dolgoznak, merre sodorta őket az élet stb..
Szerintem ebben nincs semmi, ha nicsenek mögötte érzések már.
Tényleg ez a fura, hogy rákeresel kikre keres rá.
Egyébként mondhatod neki, hogy láttad, de csak azt éred el, hogy ezentúl törölni fogja az előzményeit.Megbízik benned, most nem törli..De fogja, ha rájön, hogy nézegeted kikre keres rá..
Amúgy megértem, hogy gyerekszülés után nem örülsz neki, hogy az exét nézegeti.Ebből a szemszögből igazad van persze, nekem se esne jól.
De ha a saját szemszögemet nézem, akkor tudom, hogy semmit nem jelent, ha ráklikkelek az ex profiljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!