Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A te férjed / párod mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te férjed / párod mennyit és hogyan szellent?

Figyelt kérdés

Természetesen én mint nő is szoktam.De a férjem rengeteget és egyáltalán nem próbálja szolidan, mint ahogy az otthonom kívül történik az ilyesmi hanem nyomja nagy hanggal.

Baromira zavar, 14. Éve vagyunk egy pár tehát nem új a dolog .

2017. ápr. 27. 08:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

És 14 év után most jutottál odáig, hogy zavar?! Nem sietted el, basszus. :D

Egyébként az én párom sem fogja vissza magát, de neki amúgy is problémái vannak odalenn szal nem zavar.

Amíg nem szpás közben fingik le, addig csinálja, nekem is szr ha nem jön ki csak feszít.

2017. ápr. 27. 09:51
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Az én vőlegényem szokta mondani, hogy úgy örül, hogy van köztünk pukibizalom :D

Sokat csinálja és hangosan, néha mondja, hogy segítsek, fogjam meg a kezét mert most születik a démon meg ilyen hülyeségek.

Ha én fingok, akkor rendszeresen eljátssza, hogy leájul az ágyról vagy a falnak tántorodik.

Amikor nagyon büdös és ő érzi meg előbb, akkor azt mondja, hogy bármi történik is, tudd, hogy szerettelek :D

Néha azért zavar, amikor pl megy wcre de azért még a szobában hagy egy adagot..

Társaságban nem csinálja nyilván.

2017. ápr. 27. 10:19
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Sokat. Sokszor. Kész büdimalac.
2017. ápr. 27. 10:22
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Én 5 éve vagyok a barátommal. kb éve merek előtte pukizni,ő már akkor csinálta mikor kb fél éve együtt voltunk.

Nem zavart sosem

Azt mondja jobb kint,mint bent..és hogy ne fájjon a hasam engedjem ki, ill ne feszengjek.

Társaságba nem szokott akkor inkább kimegy

2017. ápr. 27. 10:24
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

"Változtass az étrendjén, ne főzz vagy ne egyen, olyan ételeket, ami nagyon puffasztja. "

Egy 6 éves gyerekről van szó? Miért a nő dolga megoldani ezt?

Igénytelen és paraszt. Az én párom nem fingadozik, persze mindenkivel előfordulhat egy baleset, de gátlástalanul eregeti. Ki is baxtam volna, ha ilyen prosztó.

2017. ápr. 27. 10:48
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Örülj, hogy társaságban tud viselkedni. ;)

Családi összejövetelen nagynéném férje fingott egy öblöset. Utána ránézett szemrehányón a nejére, "na de Erzsi!"

Persze mindenki röhögött, tudtuk ki volt, de nem lettem volna Erzsi néni helyében. ;)

2017. ápr. 27. 11:12
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Off: Nem a fingtól lesz vonalkódos a gatya, hanem mert lusta rendesen törölni.
2017. ápr. 27. 11:45
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Nekem volt egy pasim, aki mindig fingott előttem, és előtte be is jelentette... valami "vicces" mondattal..

Hát szerintem a fingásban nincs semmi vicces... főleg ha szaga van, szerintem kifejezettem bunkóság szándékosan eregetni..

Ha véletlen, nyilván az más.

Ki lehet pl nyugodtan fáradni a szobából.

Én sem a párom orra előtt cserélek tampont vagy betétet, pedig az is természetes dolog..

2017. ápr. 27. 12:11
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Én azt tartom fairnek, hogy az ember ne kapjon görcsöket attól, hogy nem meri kiengedni, viszont mindenképpen illik elvonulni a másik mellől és úgy kiengedni. Mi mindketten így teszünk. Nyilván történtek már "balesetek" ezzel semmi gond nincs, de direktbe a másik orra alá jól megnyomva sosem szellentünk.
2017. ápr. 27. 13:34
 20/23 A kérdező kommentje:

sok válaszra egyben válaszolnék:

Nem volt szó szaros gatyarol.

És fing szamolasrol sem.

Laktóz vizsgálaton túl van és egyéb ilyesmin is mert már ot is zavarta.

Nappal dolgozunk tehát mi sem vagyunk együtt egész nap.

Sőt ha már itt tartunk bűzről sincs szó.

Nem büdös orr facsaro folyamatos fingasrol beszéltem.

Remelem írtam minden "kedves" valaszolonak.

Kérdésem arra irányult hogy normális e ha este otthon minden nap sokszor sokat pukizik hangosan.

Én is szoktam természetesen de otthon is mint máshol igyekszem nem bélből izomból ki nyomni olyan hangosan ahogy bírom, hanem szolidan hiszen miért kellene az idegeneket meg tisztelni a családom pedig nem.

Arra próbáltam választ kapni hogy normális e ha egy pasi ezt másképp gondolja és pukizik ahogy jól esik.

Biztosan a vizsgálatok ellenére valami ha nem is laktóz akkor valami más intoleranciaja van mert szerintem irreálisan sokat puffad.

Dehogy vajon más pasi is úgy van vele hogy otthon szabad a pálya akkor és ott amikor...?!

Kicsit el vagyok ezen keseredve mert rohadt nehezen viselem és hiába mondom úgy látom vagy nem tud vagy nem akar tenni ellene.

Egészségesen étkezunk de persze nappal menüt eszik viszont olyankor is odafigyel mit eszik. Mégis mindig pukizik 🙁 És zavar. Nagyon. Mert sokat és hangosan.

De azért köszi a kedves valaszolat.

2017. ápr. 27. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!