Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a férjed rád szólna, hogy, , ne
sikíts", ha egy alkalommal a kisbabád beleharapna a
mellbimbódba szoptatás közben?
Viccesen megjegyezném neki, hogy azért megnézném ő milyet sikítana, ha ez vele történne meg, de se több, se kevesebb, nem fújnék fel egy ilyen piti apróságot.
2017. ápr. 13. 15:00
Attol fugg mekkorat sikitok. Ha szo szerint feluvoltok mint akit elvenyuznak, megertenem. Ha csak feljajdulok picit es o erre mondja, hogy sikitas, viccesen elkuldom a turoba :)
2017. ápr. 13. 15:46
Elég bunkó ember. Mit tehettél volna mást?
2017. ápr. 13. 16:07
"Este nem ezt mondtad".
Aztán ennyivel el is van intézve.
Nem tudom, nálatok mi a helyzet, de az én férjem ilyen "turbó parapapi", túlfélti egyszem magzatát. Természetesen hangosan beszélni se lehet, nehogy a pici megijedjen. (De tényleg, rosszabb mint az összes anyuka egyben. Aranyos. XD )
Lehet, hogy a párod is ezért szólt: nehogy megijedjen.
Nem hiszem, hogy bunkóság áll a háttérben.
2017. ápr. 13. 16:15
Nálunk egyszer volt egy hasonló eset. Éjszaka üvöltött a gyerek, féléves volt. Borzalmasan sírt, ez rendszeres volt nálunk. Nagyon meguntam, és annyit mondtam, olyan hajnali 2-kor félóra sírás hallgatása után, hogy "annyira unom már". Erre a párom félálomban közölte, hogy "szegény gyerek, valami biztosan nem jó neki, inkább próbáld kitalálni mit akar". Tudom én hogy nem akart rosszat, de akkor annyira felidegesített, mint valószínűleg most téged kérdező. Visszaraktam a kiságyba és mondtam neki, hogy "találd ki te" és lementem a nappaliba aludni. többet nem igen tett ilyen apró kijelentéseket éjszaka :)
2017. ápr. 13. 16:31
2017. ápr. 13. 18:13
Legközelebb ha megpróbálna rávenni egy kis orális szexre, valószínűleg addig hegyezném rajta a fogam, amíg vissza nem szívná ezt a mondatát.
2017. ápr. 13. 18:41
Azért elég sok múlik a hangsúlyon, meg hogy hogy mondja...
2017. ápr. 13. 20:24
Én vagyok az egyetelen, aki nem érti, hogy ebben mégis mi volt számodra a degradáló?
Mert ha mondjuk azt mondja, hogy "ne visíts", vagy "kussoljá'", vagy 'fogd már be a pofád", akkor nyilván felcsesz. De ebben mégis mi a baj, ha szólt hogy ne sikíts? Nem értem.
2017. ápr. 13. 22:37
Utolso, nem te vagy az egyetlen, elso ketto sem ertette, hoszen egyik sem sertodott be.
En sem ertem ebben mi a gaz.
2017. ápr. 14. 07:43
Kapcsolódó kérdések: