Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Ti férjetek, hogy viselkedik miután megszületett az első gyerek?
Kérdező, ez egyébként számomra is nonszenszként hangzik, hogy gyerekre vágyik a férjed -ha jól értem, szinte elvárja, h megszüld, sőt, hármat-, de jóval kisebb részt akar vállalni a gondozásában, nevelésében...
Semmi baj általában véve a lustasággal, de ha egy vágyért meg kell dolgozni -már ha olyan a vágy-, akkor dolgozzon meg azért az ember. Vagy lehet lusta is az ember, de akkor ne vágyjon olyanra, ami munkával, felelősséggel jár.
Ez számomra rejtélyes, hogy kell neki a gyerek, de többségében tőled várja az evvel járó munkát...
Avagy ez egy nyílt pofátlanság részéről, ah valóban ezt akarja? Nem értem...
Saját példámból kiindulva,semmi felelősségérzet a férjedben.
A volt férjem utólag elmondta, neki teher volt a gyerek, 3-at azért akart, mert a szülei részéről elvárás volt, meg akart felelni nekik.1 gyermekünk született.3 hónapig lelkesedett a gyerekért.Utána tanfolyamok, nyelviskola, bulik a haverokkal, edzés.Hiába kértem szépen, majd sírva, 4 év után már veszekedve, neki minden járt, nekem semmi.Próbáltam azt is, amit a 23-as írt, azt értem el, hogy még később járt haza.Hulla fáradt voltam, gyerek, munka, háztartás.
Kötetlen munkaidőben dolgozott, sokszor otthonról, de a boltba nem ment el.
Végül megcsalt.Ekkor léptem.Elváltam.
Sokkal nyugodtabb az életünk a gyermekemmel.
Az új nőjével hasonlóan bánik.
Ha az edzés fontosabb mint a család, ne számíts tőle semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!