Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szoltok emberek azokhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoltok emberek azokhoz, akik több évtizedes vagy kicsit kevesebb idejü házasságot rugnak fel egy uj szerelem vagy futo kaland kedveért?

Figyelt kérdés

2017. márc. 16. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es, érdekelne, hogy el is hiszed-e mind, amit írsz.
2017. márc. 16. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
# 10: Ez csak a múlt idealizálása, hogy régen jól működtek a házasságok és mindent megoldottak. A valóság az, hogy csak nehezebb volt válni (nem volt lehetetlen, nekem már a dédanyám is elvált az agresszív férjétől). De sokan másképp oldották meg, pl. eltették láb alól a nemkívánatos házastársat, vagy öngyilkosok lettek, ha már nem bírták.
2017. márc. 16. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elhiszem, hogy családban jóval biztonságosabb élni, mint egyénként és amennyiben a családi élet nem pokoljárás, akkor egy kaland kedvéért nem dobnék el egy jól működő rendszert csak mert kíváncsi vagyok rá, hogy egy másik nő is ugyan olyan meleg-e és ugyan annyira szorít mint az akivel jelenleg vagyok. Volt családom, sajnos meghaltak, volt párkapcsolatom, de vége lett. Most egyénként létezem és arra jutottam, hogy jobb volt úgy élni, hogy vannak szövetségeseim bármiben és van kiért harcolni nap mint nap. Így saját magam kell motiválni, ami bár megy, de fárasztóbb. A mindennapi dolgok is mennek, csak több időt igényelnek, mert mindent nekem kell csinálnom. Magyarán jobban elapróz az egyedüllét engem mint a család. Nem azt mondom, hogy más is úgy éli ezt meg mint én, csak azt, hogy mindenkit ugyan ezek a hatások érik, mert ugyan abban a zárt rendszerben élünk. Ez csak az én véleményem, te nyilván máshogyan éled meg a saját helyzetedet.

30/f

2017. márc. 16. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja szerintem félre értettetek. Persze, ha a másik agresszív állat, vagy összeférhetetlen, akkor váltani kell. Csak azt mondom, ha valami egyébként működik, puszta kíváncsiságból nem válok meg tőle.

30/f

2017. márc. 16. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy meg kéne vizsgálni, milyen körülmények vezettek oda, hogy egy harmadik egyáltalán labdába tudott rúgni. Lehet, hogy annyiról van szó, hogy a félrelépő fél erkölcstelen, kicsapongó, nem gondolkodik, hajtja a vére, de az is lehet, hogy évek óta "üvölt" belülről, kéri szépen, csúnyán, fenyegetve a párját, hogy változzon ez, változzon az, bánjon vele másképp, mert ezt már nem bírja tovább, mert a másik undorító módon viselkedik,de vergődik még, mert mégiscsak x éves házasságról van szó, meg amúgy is ott a ház, a gyerekek, stb...Majd jön valaki aki már csak a jéghegy csúcsa, aki nem ok, hanem tünet.
2017. márc. 16. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Az én személyes véleményem az, hogy eleve nem igazán jellemző, hogy valaki puszta kíváncsiságból váljon el, hagyja ott a társát. Tapasztalataim szerint inkább a már nem működő, belül üres, tartalmatlan párkapcsolatokat igyekszik még tovább döcögtetni valahogy a jónép, mert már nincs lehetősége, hite, energiája másként tenni.
2017. márc. 17. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!