Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoltok emberek azokhoz, akik több évtizedes vagy kicsit kevesebb idejü házasságot rugnak fel egy uj szerelem vagy futo kaland kedveért?
Igen, elhiszem, hogy családban jóval biztonságosabb élni, mint egyénként és amennyiben a családi élet nem pokoljárás, akkor egy kaland kedvéért nem dobnék el egy jól működő rendszert csak mert kíváncsi vagyok rá, hogy egy másik nő is ugyan olyan meleg-e és ugyan annyira szorít mint az akivel jelenleg vagyok. Volt családom, sajnos meghaltak, volt párkapcsolatom, de vége lett. Most egyénként létezem és arra jutottam, hogy jobb volt úgy élni, hogy vannak szövetségeseim bármiben és van kiért harcolni nap mint nap. Így saját magam kell motiválni, ami bár megy, de fárasztóbb. A mindennapi dolgok is mennek, csak több időt igényelnek, mert mindent nekem kell csinálnom. Magyarán jobban elapróz az egyedüllét engem mint a család. Nem azt mondom, hogy más is úgy éli ezt meg mint én, csak azt, hogy mindenkit ugyan ezek a hatások érik, mert ugyan abban a zárt rendszerben élünk. Ez csak az én véleményem, te nyilván máshogyan éled meg a saját helyzetedet.
30/f
Ja szerintem félre értettetek. Persze, ha a másik agresszív állat, vagy összeférhetetlen, akkor váltani kell. Csak azt mondom, ha valami egyébként működik, puszta kíváncsiságból nem válok meg tőle.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!