Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ennyi év után meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi év után meg lehet találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 10 éve, egy nyaraláson megismerkedtem egy német pasival. Én akkor 18 voltam, ő 20. Mindketten a családjainkkal nyaraltunk. Igazából egy csóknál tovább nem jutottunk, egy laza nyári kaland volt, aminek a vége elég szerencsètlenül alakult. 2 nappal előbb jelentkeztünk ki a szállásról a rossz idő miatt, ők pedig az indulásunk pillanatában nem tartózkodtak a kempingben.

Ennyi év után már nyilván mindegy, nem akarok semmit újrakezdeni, csak érdekelne, hogy mi van vele és hogy alakult a sorsa. Múlt héten valamiért vele álmodtam és azóta megint nem tudom kiverni a fejemből. Van valakinek valami ötlete, hogy hol kezdhetném el vagy esélytelen?

A közösségi oldalakat már próbáltam, de semmi...

2017. jan. 28. 00:00
 1/5 opened paradise ***** válasza:
A kempingnek nincs valami oldala?
2017. jan. 28. 00:41
 2/5 anonim ***** válasza:

ha te sem tudod, mi honnan?

ha tudod a teljes nevét, keresgélj német közösségi oldalakon is, vagy használd a google-t.

kizárt, h. vmi. nyoma ne legyen.

2017. jan. 28. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
hülyeség a kemping oldalával szórakozni, évente több százan is megfordulnak ott.
2017. jan. 28. 00:42
 4/5 opened paradise ***** válasza:
Nem mondtam,hogy két perc lesz...
2017. jan. 28. 00:46
 5/5 A kérdező kommentje:

A kemping oldalát már néztem, sajnos semmi. A teljes nevét nem tudom, nem gondoltam hogy ilyen hirtelen elmegyünk ès eszembe sem jutott akkor megkérdezni. Azt hittem majd az utolsó napon elkérem a mail címét vagy valamijét, de sajnos nem jött össze. :(

Voltam azóta nem is egyszer arrafelé, de sosem láttam. Mindegy, azt hiszem akkor ezt buktam...

2017. jan. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!