Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lefeküdtem a lakótársammal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a lakótársammal, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

3 éve együtt lakunk, kb. ez idő óta jó barátok is vagyunk, viszont végighallgattuk, ahogy egy csomóan megfordultak a másikunk szobájába.

Majdhogynem testvérként tekintettem rá. Aztán egy hete iszogattunk, meg elmentünk bulizni, és mikor hazaértünk levette a felsőjét, hogy maszírozzam meg, és korábban nem vonzódtam hozzá, mert olyan nagyon vékony volt, meg csontos, és most hízott vagy 20 kilót és bomba nő lett. Előtte sosem tekintettem így rá, és ő sem rám.

aZTÁN NEM BÍRTAM MAGAMMAL, csókolhgattam a nyakát és utána totál egymásba gabalyodtunk. Olyat nyomtunk, mint még előtte sose senkivel. Kb. 3 órán keresztül tartott.

Az eset után bealudt és én is. Reggel arra keltem, hogy elment, egy levelet hagyott, hogy hétfőn jön. Ma hétfő, és még mindig nem jött meg. Hívtam őt is (mondjuk tényleg sokszor írtam neki, de semmi reakció) meg a tesóját is, és néhány barátnőjét is, de senki sem tud semmit. Egy haverom viszont azt mondta, hogy új lakást keres és egy ismerősét már megkérdezte.

A helyzet az, hogy én nem akarom elveszíteni, és azt hiszem, hogy hónapok óta szerelmes vagyok belé. Az eset után másnap este felhívtam de kinyomta. Semmire nem reagál.

Szerintetek elhívjam randizni, vagy egyből valljak neki szerelmet kerek-perec? Lehet még ebből valami? Volt valaki hasonló helyzetben?

2017. márc. 6. 19:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sztem nem akar tőled semmi komolyat. De ha nagyon akarsz akkor persze vallj szerelmet, bár igazán nem kéne egy nagy szex után lerohanni az érzelmeiddel.Én türelemre intenélek, de persze ez csak egy vélemény
2017. márc. 6. 19:17
 2/16 anonim ***** válasza:
nem. csak egy szex volt semmi több. ennyi. lépj túl rajta.
2017. márc. 6. 19:19
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha bem számítana neki nem költözne. Meg nyomná ki. Szerintem zavarodott. Pláne hogy ő kezdte. Ha ügyesek ebből gyerekwk lesznek.
2017. márc. 6. 19:23
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem te ebben a sztoriban az a bizonyos szégyen-dugás vagy, akit másnap megbánnak.
2017. márc. 6. 19:31
 5/16 A kérdező kommentje:
De ez nem dugás volt, hanem kőkemény, szenvedélyes, izzasztó szeretkezés.
2017. márc. 6. 19:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem veszi fel a telefont?A szerelmi vallomásodtól csak még jobban be fog ijedni.De ha már te tudod, akkor miért kérdezed?Hajrá!(1)
2017. márc. 6. 20:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Előtte nem hozta fel, hogy el szeretne költözni? Ha jóban vagytok, akkor erről hamarabb tudnod kellett volna...leszámítva, ha pont emiatt költözik. Olvasd végig mégegyszer, amit írtál, hisz annyira egyértelmű. Elrontottátok és ezt ő is tudja. Legalábbis zavarodott, hogy 3 év után hirtelen ez történt, távol szeretne lenni tőled ameddig lehet. A szexre pedig azt mondanám, hogy vagy mindenkivel szenvedélyes vagy a pia feloldotta a gátlásokat. Ebből viszont nem hiszem, hogy lesz bármi is, hisz akkor arra ébredtél volna, hogy melletted fekszik mosolyogva. Pocsék helyzet, próbáld meg elérni, de ne beszélj az érzéseidről, előtte várd meg ő mit mond.
2017. márc. 6. 21:26
 8/16 A kérdező kommentje:

Beszéltünk.

Rám sem nézett, végig a körmeit kapirgálta, tőmondatokban válaszolt. Nézett lakást, és igen, a történtek miatt....

Ismerem őt, tudom, hogy a pasijaival 3 hónap után bújt ágyba, sosem adta magát könnyen senkinek. Szerintem szégyelli magát...és időt kért. Legszivesebben átmennék most hozzá és megölelném vagy bármi. utálom a bizonytalanságot. Az érzéseimről nem beszéltem neki. Még várok.

2017. márc. 6. 22:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerelem.
2017. márc. 6. 22:39
 10/16 anonim ***** válasza:
szerintem nincs minden veszve. majd mondd el mi történt, szurkolok.
2017. márc. 7. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!