Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az egyik csoporttársammal! Hogyan tovább?
A barátság és a dugás nem fér össze.
Ha tartja magát valamire, többet nem is fogja engedni.
A sex és a barátság nem fér össze sajnos a saját bőrömön tapasztaltam. Lefeküdtem a legjobb barátommal akivel mindent megbeszéltünk... és vonzodtunk évek ota egymáshoz de nem akartuk elcseszni a kapcsolatunkat a sex-el.. de egyszer elvesztettük a fejünket (neki is élettása van és nemkem is ) aztán megbeszéltük hogy ez többet nem fordulhat elő de aztán újra, újra és újra elő fordult sex téren nagyon ott voltunk egymásnak és elkezdtünk viszobyt folytatni.. majd egy nap azon kaptam magam hogy hiányzik de nagyon...
Mostmár 3 hete nem beszéltünk és ugy gondolom csak fellángolás volt... megilyedtem hogy ez a hiányolás már nem baráti alapon van de rá jöttem hogy igen... holnap találkozunk de erre a barátság rá megy teljesen.. ha mást nem is de ezt tudom!!
6-osnak:
Sok szerencsét! (2016/5776)
Hmm....hát izginek tűnik ,de azért fontold meg mit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!